Красотата й възхити Мастрояни, Делон и Белмондо. Тя вече е на 85 г., но класата й е вечна

Красотата й възхити Мастрояни, Делон и Белмондо. Тя вече е на 85 г., но класата й е вечна
Източник: Wikimedia

Отбеязвайки своя 85-ти рожден ден, вечната и завладяваща Клаудия Кардинале достигна важен крайъгълен камък в своята забележителна кариера.

Въпреки че много от феновете й я помнят като млада, стройна красавица, дори знаменитостите трябва да се справят с неизбежните ефекти на стареенето. Но пък италианската актриса от сицилиански произход и на 85 е все така класна и чаровна.

В интернет състарената визия на Клаудия Кардинале предизвика и възхищение, и дискусии. Някои изразяват носталгия по времето, когато голям брой зашеметяващи актриси заслепяваха с естествената си красота.

Мнозина са възхитени от класата на италианката дори на тази достолепна възраст.  Коментари като „Тя изглежда невероятно за възрастта си“ и „Клаудия беше и все още е красива“ демонстрират уважението, което феновете продължават да изпитват към легендарната актриса. 

„Дори и на 85 години, се усеща класата в нея“, гласи красноречив коментар.

Дори и да е минало време, възхищението от вечната грация и привлекателност на Клаудия Кардинале е предизвикано от най-новите й снимки.

Спомняйки си за времето си когато тя беше муза на Ален Делон, нейните почитатели изразяват шок от това колко много време е минало.

Коментарите изразяват смесица от възхищение, носталгия и благоговение към една велика жена, която безвъзвратно промени историята на италианското кино.

Клаудия Кардинале бе идеал за красота, а дори и днес тя показва силата на класическите филми, защото дори след толкова изминало време продължава да пленява зрителите.

Какво мислите за Клаудия Кардинале и нейното влияние върху филмовата индустрия?

Advertisement