След пластични операции 15-годишна ученичка с лице на старица станала красавица

След пластични операции 15-годишна ученичка с лице на старица станала красавица

Може би знаете, че в света има заболяване, наречено прогерия. При наличието на този недъг в организма си човек започва да старее по-бързо. Виждайки такива хора на улицата, е трудно да се повярва, че това не е някоя старица, а дете или тийнейджърка.

Едно такова момиче живее в Китай. Казва се Сяо Фенг. От ранна детска възраст тя имаше удивляващо старческо лице. С течение на времето ситуацията се влошава – на 15-годишна възраст момичето започва да прилича на възрастна жена.

Тийнейджърката много страдала заради външния си вид – връстниците й не дружали с нея, никой не вярвал на истинската й възраст.

А после Сяо се подложила на пластична операция. Прочетете статията и разберете как изглежда сега младата девойка.

Мечтите се сбъдват

Сяо Фенг си мечтаела за пластична операция. Но тя била от обикновено бедно семейство. Родителите не можели да си позволят да изпратят девойката при пластичен хирург.

Но Сяо не се отказала. Веднъж тя написала трогателно писмо, в което помолила китайски филантроп да й направи пластика и да й подмлади лицето. Момичето признало, че страда много заради своята непривлекателна външност и мечтае да започне нормален живот: да общува с връстниците си, да се разхожда, а един ден да създаде семейство.

Но кой ще я погледне?

Молбата на Сяо не останала незабелязана. ФИлантропът се договорил с клиниката по пластична хирургия Shenyang Sunline Plastic Surgery Hospital да й направят лифтинг на лицето със 70 % отстъпка. Останалата сума била събрана чрез дарения.

Хирурзите разбрали, че ще трябва да работят за слава. Но резултатът си струвал.

момиче-с-лице-на-старица

Пластичната операция на 15-годишната ученичка била направена от 10 хирурзи. Те работели много часове: премахнали излишната кожа, изменили формата на носа, повдигнали горната устна, променили формата на очите, премахнали бузите.

След операцията момичето било изпратено за рехабилитация. При това до последния момент не й показвали резултата.

пластична-операция-преди-след

За да сподели със света своите постижения, клиниката свикала пресконференция. Именно там Сяо за първи път видяла лицето си. Резултатът бил просто зашеметяващ! От съкрушена старица Сяо се превърна в красиво младо момиче. Самата тя била поразена от новото си лице и почти се разплакала от щастие.

пластична-операция

Впрочем, клиниката така  и не взела пари от нея. Лекарите посъветвали момичето да похарчи събраните на благотворителна вечер средства за реабилитацията си и за обучение в университета.

Advertisement