Ергенът Алек изгони скромната Екатерина, зрителите побесняха

Ергенът Алек изгони скромната Екатерина, зрителите побесняха
Скрийншот: БТВ, "Ергенът"

Поредната церемония на розата в „Ергенът“ предложи неочаквана развръзка – без заветната роза остана моделът Екатерина. Тя бе една от любимките на зрителите и една от дамите, които показа най-сдържано и скромно поведение във всички напечени моменти.

До момента Екатерина бе обвинявана от други участнички в по-пасивно поведение спрямо Алек и може би това бе причината да се сбогува с романтичното риалити.

Щом разбра, че именно тя трябва да напусне имението, Екатерина не сдържа сълзите си.

„Искам да ти благодаря за всички моменти, споделени мигове и преживявания“, каза тя на Алек на изпроводяк. „Искам да ти пожелая наистина да срещнеш тази, голямата любов, която се среща един път в живота… която ти дава смисъл – осъзнаваш защо си жив. И нищо друго няма значение освен нея“. 

„Повече от всичко искам това и за теб“, отвърна й ергенът, след което последва прегръдка между двамата.

„За мен всичко, което се е случило между нас, беше истинско и съм оценила всеки момент“, призна моделът пред камерите.

Зрителите обаче реагираха „на нож“ на решението на ергена да се раздели именно с хубавото и скромно Кате.

Според повечето от тях Алек е направил грешка, като е решил да се раздели с най-скромното момиче за сметка на отявлени „злобарки“.

Ето част от коментарите на зрителите във фейсбук страницата на предаването:

„Ужас! Това беше една от дамите които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви и добри! Голяма грешка според мен! Остави злобарките и изгони един наистина стойностен човек!“

„Някак си бе логично да е тя. Последните им срещи бяха стил „На интервю с Ерген“ само въпроси, което леко стряска. Жалко, но някак си предизвестен край.“

В интервю за „Преди обед“ самата Екатерина заяви, че е усещала, че ще си тръгне във въпросната вечер, защото отношението на Алек към нея напoследък било по-студено.

Моделът призна и че чувствата на Маги към Алек са истински и ако двамата са заедно, тя би се зарадвала за тях.

Advertisement