Какво представлява часът на дявола и защо е толкова опасен

око

Часът на дявола, вещерският час са едно и също. Това е периодът от 3 сутринта до 4 сутринта. Експертите разказват защо това време е опасно и също така разкриват важни правила, свързани с него.

Има много различни поверия, свързани със сънищата. Събуждайки се в часа на дявола, важно е да следите тенденциите. Ако това се е случило веднъж, това е добре, но ако се случва с определена честота, струва си да се обмисли.

Защо периодът от 03:00 до 03:59 е опасен?

Според многовековни наблюдения по това време се случват повечето срещи на хора със зли духове. Ако направим аналогии, то часът на дявола е подобен в много отношения на петък 13. Духовете стават по-активни по това време, така че хората най-често чуват или виждат призраци точно между три и четири сутринта.

По това време хората често изчезват, възникват някои необясними и паранормални явления. Повечето хора сънуват кошмари между 3 и 4 сутринта. По това време духовете са най-активни, особено ако са недоволни от нещо.

Точно по това време са извършени доста ужасни престъпления, много от които са извършени от хора, които вярват, че са контролирани от самия дявол. Чували са гласове в главите си или са били в някакъв вид транс.

По това време се провеждат повечето тъмни магьоснически ритуали, особено на гробищата. Бъдете внимателни и в никакъв случай не гадайте бъдещето между три и четири сутринта, не извършвайте никакви ритуали и не желайте зло на никого, не ругайте никого.

Препоръки за часа на дявола

По това време е много опасно да се разхождате сами в гората и далеч от хората. Ако по това време често сте принудени да сте сами, но в същото време сте будни, не ругайте и не помнете хората с лоша дума, особено ако не са живи.

Според знаците, ако се събудите в 3:33, това показва, че самият дявол идва при вас. Такива посещения не са опасни. Не можете да видите демоните, но можете да ги почувствате. Ако това се случи няколко вечери подред, това е лош знак, който показва, че някой ви е проклел. Това е така, защото 3:33 е половината от 666, числото на звяра.

Advertisement