Момиче с 45-килограмов крак приело себе си и станало модел

Момиче-с-45-килограмов-крак-приело-себе-си-и-станало-модел

При раждането си това момиче на име Махогaни било диагностицирано с рядко заболяване, в резултат на което кракът й станал много голям. В резултат връстниците й я обиждали, измисляли й прякори, а лекарите я посъветвали за ампутация. Но Махогани не паднала духом, тя имаше мечта да стане модел и я изпълни.

Лимфедем е името на тази ужасна диагноза. При нея лимфната течност се събира в меките тъкани на Махогaни, което създава мощен оток. Колкото по-голямо ставало момичето, толкова по-голям ставал проблемът му. В зряла възраст, в най-лошите дни, подуването добавяло 45 килограма към теглото й.

жена-с-голям-крак

„Като дете се чувствах като прокълната, не красива, а просто грозна и често плачех в самота заради грозотата си“, казва момичето.

Връстници от училището на Махогaни я обиждали жестоко. Момичето било в ужасно състояние заради това. Но любовта и подкрепата на майка й й дават сили да се бори.

Жената вярвала в дъщеря си, наричала я най-красивата и й казвала, че тя заслужава щастие, както всички останали хора на земята. Момичето се научило да отвръща на оскърбителите си както в интернет, така и в живота.

жена-с-огромен-крак

Но за съжаление Махогaни развила омраза към себе си. Интернет общността на хората с лимфедем й помогнала да се справи с този проблем, както и милите думи на нейните последователи. Не на последно място и силната майчина любов.

Блогът, който тя поддържа, помага на хората с особености във външния вид да открият вътрешната и външната си красота, да приемат себе си, да обикнат телата си. Публичността помогнало на момичето да приеме себе си и това е доказателство, че може да се случи и с други хора, които имат подобни проблеми.

модел-с-огромен-крак

Махoгaни се заклела, че няма да ампутира крака с. На 23 години момичето се чувства хармонично красиво както външно, така и вътрешно. И снимките на момичето го доказват! Махогани е красиво, самоуверено младо момиче, което има необичаен външен вид. А модните агенцции имат интерес към фотосесия с нея.

„Хора, радвайте се на различията си. Искам да ви  вдъхновя. Аз вярвам в своята външна и вътрешна красота и се гордея с възможностите на тялото си“, казва тя.

Момичето отделя много време и енергия за поддържане на здравето си: ежедневни процедури, масажи. Ето защо тя не може да работи на постоянна работа.  Ограничава се и в храненето: не може да яде пикантно, солено, алкохол и не можете да пие много вода.

Махогани

Периодично й се налага да ходи в болница, където се бори с целулита. Това не е онзи познаат на всички целулит, а тежки възпалителни процеси в меките тъкани, които се лекуват с антибиотици.

Махагони има благодарно сърце и когато успехът я навести, тя ще възнагради всички онези, които са й помогнали да се издигне и да обича себе си. Момичето ще купи къща на майка си, а останалите пари ще отидат за подпомагане на хора с лимфедем.

Advertisement