5 от най-искрените и честни зодии

5 от най-искрените и честни зодии

В света има достатъчно двулични и лицемерни хора, които знаят как много умело да носят маски и да подведат другите. Причините, поради които хората крият истинската си идентичност или истинските си интереси, могат да се коренят по различни начини, от обикновен страх до желание за манипулиране на другите. Зодията може да бъде добър индикатор за това колко надежден е човек. А тези пет зодии са си спечелили добра репутация като най -честните и искрени.

1. Рак

Раците живеят в съответствие със своя много строг морален кодекс: те не понасят измамата и не прощават лъжите. Те са изключително емпатични и възприемчиви по природа, което означава, че всеки Рак разбира колко разрушителна е една лъжа и се опитва да я избегне с всички сили. Раците са щедри, грижовни и любящи индивиди и винаги се стремят да помагат на хората, които са част от живота им. Никога не би им хрумнало да предадат близките си или да скрият истинската си идентичност.

2. Лъв

Лъвовете са силно подозрителни към неискрените хора, до голяма степен поради екстровертния си характер и желанието да бъдат в центъра на вниманието. Самите те са отворени личности и не крият емоциите си, затова никога не могат да разберат защо хората носят маски и кривят душата си, криейки истинските си интереси. Лъвовете разглеждат липсата на честност като лична обида и ще реагират с гняв и ярост, ако подозират, че някой лъже.

3. Скорпион

Скорпионите са ходещи детектори на лъжата. Те усещат фалшивите от един километър и по всякакъв начин избягват контакт с такива хора. Типичният Скорпион разглежда измамата като признак на слабост и затова няма да изпитва никакви колебания и съмнения, че ще напусне човека, който им е демонстрирал своето слабо мястои абсолютно съмнение в себе си.

Скорпионите са много лоялни и никога няма да използват другите, като ги манипулират за постигане на целите си. Ако са изправени пред конфликт на интереси, те ще се опитат да го разрешат и да говорят директно, а не с намеци.

4. Водолей

Водолеят е търпелив и разбиращ човек, който може да види и двете страни на една и съща ситуация. Разбира се, той ще се опита да разбере и да прости на другите и, ако е възможно, да даде възможност на виновния да се оправдае. Ако обаче измамникът се провали и продължи да бъде неискрен, тогава за Водолея той ще престане да съществува. Тази зодия лудо цени искреността и смята лъжата за отвратително качество, така че няма да търпи предателство.

5. Риби

Това е още един знак, който е кристално ясен и предпочита да говори открито, дори и да звучи малко болезнено за събеседниците. Рибите няма да смекчат своето виждане върху нещата и гледната си точка, затова понякога се възприемат като прекалено директни и дори нетактични и груби хора.

Представителите на тази зодия не знаят как да скрият това, което чувстват вътре, в противен случай те ще „избухнат“. Въпреки че са критикувани за това, истината е, че те са напълно естествени и искрени във всичките си прояви.

Advertisement
Фейсбук коментари