Кака Лара зарадва всички: „Ракът на гърдата вече е минало“

Кака Лара зарадва всички:
Скрийншот: "Преди обед", Btv

Актрисата Лазара Златарева, по-известна като Кака Лара от легендарното предаване „Милион и едно желания“, гостува в „Преди обед“ по Бтв по повод 50-годишния си юбилей.

През пролетта на миналата година Кака Лара съобщи шокираща новина – че има рак на гърдата. За щастие, всичко лошо вече е зад гърба на актрисата и тя е успяла да пребори коварната болест.

„Всичко това вече е минало“, каза Кака Лара и благодари на лекарите, които са й помогнали. 

„Може би защото бях на 16 години когато попаднах на екран и животът ми премина споделяйки с хората, аз нито за миг не съм пазела в тайна диагнозата, която чух на 6 май. На 2 май дойдоха съмненията, а на 6 май беше диагнозата от ядрено-магнитния резонанс.“, разкри емблематичната водеща.

Още на другия ден след диагнозата тя има представление в театъра и тя решава да сподели с колегите си лошата новина. Това, по подобие на груповата терапия, й помогнало да гледа на проблема като на филм, в който участват всички.

„Имах чувството, че бягайки от това да го задържам в себе си и изхвърляйки го навън, хем стигнах до много други хора, хем получих подкрепата и на колегите в театъра“, откровена бе Кака Лара и в очите й се появиха сълзи.

Пожелаваме на Кака Лара крепко здраве и много щастливи моменти оттук нататък.

Advertisement