Защо сънуваме починали близки? Отговорът изненадва:

Защо сънуваме починали близки? Отговорът изненадва:

Смъртта на близък роднина е огромен шок за всеки.

Често хората сънуват мъртви близки и такива сънища плашат мнозина. Повечето се страхуват, че покойникът идва при тях и го вика в света на мъртвите. Не е задължителна появата на починали роднини да значи нещо лошо. В този случай трябва да се вземат предвид много детайли и да бъдат разгледани поотделно. Ето някои от най-честите варианти:

Сънувате починалия, сякаш е жив

Ако насън прекарвате време с починалия си роднина, сякаш той все още е жив, този сън не носи нищо лошо за човек. По този начин обаче покойникът иска да напомни за себе си, защото му се струва, че го забравяте. За да го успокоите, посетете гроба му  – трябва да го почистите, ако не сте го правили дълго време. По време на посещението си носете цветя със себе си и ги оставете на гробището.

Сънувате покойника, но знаете, че вече не е между живите

Обърнете внимание на детайлите на съня. Какво направихте вие? Какво направи? Може би си спомняте или сте хванали с окото си някакво малко нещо или предмет. В този случай починалият роднина иска да ви предупреди за предстояща опасност.

Той ви мисли само доброто и иска да ви предпази от това, което може да се случи. За да разберете за какво предупреждава вашия близък, трябва да погледнете детайлите в съня си. Например, карали сте кола с починалия, което означава, че трябва да сте по-внимателни по пътищата.

В някои случаи роднините могат да ви покажат правилния изход от ситуация, която ви притеснява. Това не става директно, а чрез знаци. Така човек се опитва да ви помогне и да ви поведе по правилния път.

Починалият иска нещо от вас

Такива сънища често се сънуват от най-близките роднини на починалия. Ако той ви поиска нещо, тогава трябва да отидете на гроба и да го донесете. Често могат да споменават личните си неща, но понякога се случва и той да има нужда от нещо, което не съществува. В този случай си струва да донесете цветя и сладки на гробището.

По-добре е да изпълните всякакви други искания на починалия и не става въпрос само за тези неща, които той иска за себе си. Той може да ви помоли да отидете на църква или да купите нещо за къщата. Всичко това трябва да се спазва стриктно.

Advertisement
Фейсбук коментари