3 най-добри жени за брак според зодията.

жена-зодия-Овен

Зодиите говорят много за личността. Тази статия може да представлява интерес за мъжете, които смятат да встъпят в брак:

Кралицата Рак

Тези жени притежават силно емоции. Тяхната любов е безусловна и те ще направят всичко за любимия човек. Ако се ожените за жена-рак, това значи, че сте направили правилен избор. Тази жена ще се постарае много, за да ви направи щастливи.

Освен това, те не са склонни към драматизиране, но това е нищо в сравнение с другите предимства, които получавате от брака с жена-Рак.

Тези жени правят всичко, за да направят дома уютен, топъл за вас и вашето семейство. Освен това те са великолепни в кухнята, което значи, че ще се наслаждавате на вкусни рецепти.

Тези жени са предани и любящи майки. Тя търси в своя мъж любов и честност.

Императрицата Овен

Според астрологията, жената-Овен кара мъжете да й падат на колене. Те са необичайно силни и непреклонни – ще направят всичко, за да постигнат целите си.

Ако смятате, че сте достатъчно сили, за да прекарате живота си с тази силна и храбра жена, я вземете, но сте длъжни винаги да поддържате пламъка. Тя ще очаква вашата помощ и подкрепа във всичко което прави.

Жената-Овен е способна да направи мъжа си по-силен, отговорен и достоен за внимание. Те са много практични и имат реалистични очаквания от другите.

От друга страна, тези жени се печелят много трудно, затова, ако сте успели да го направите, имайте предвид, че вашата жена-Овен ви цени много и ще направи всичко възможно, за да извади най-доброто от вас.

Жените-Овен са строги, но безпристрастни майки, които обикновено отглеждат лидери и победители.

Това, което очаква от своя партньор е силен характер и решителност – това, което има тя.

Владетелката Лъв

Тези жени са силни и корави. С други думи, те са воини. Притежават невероятна сила и способност и се нуждаят от някой, който е силен като тях. Те никога не попадат в ръцете на обикновени хора. Мъжете просто падат в плен на чара и силата им.

Те са предани партньори и ще работят много над своите съпрузи. Любовта им е много интензивна. Всъщност, никога няма да срещнете друга жена, която да ви обича повече от Лъва. Тя е чист пример за това, което се нарича безкористна и чиста любов.

И тя не се сражава като лъвица само за своя партньор. Тя прави същото и за своите деца. Винаги е готова да направи всичко, за да защити близките си.

Advertisement