„Хамелеона“ Владо Зомбори отново изуми в „Капките“! Този път като Кейти Пери (видео)

Скрийншот: Нова, "Като две капки вода".

Владо Зомбори е като тежкотоварен влак – няма спирка! Пловдивчанинът, сдобил се в участието си в „Като две капки вода“ с прозвището Хамелеона, напълно оправда прякора си за поредна вечер.

Актьорът от сериала „Вина“ взе нова победа в лайва с превъплъщението си в американската хитова изпълнителка Кейти Пери. С новите си точки Зомбори е убедителен лидер и ще е сензационно (а и честно казано незаслужено), ако не стане големият победител в тазгодишния сезон.

На актьора видимо му допадна да изиграе дивата амазонка Кейти Пери в гъстата джунгла. Той направи истински купон в залата, като летя с въже, а в пика на изпълнението си дори се качи на масата на журито само по препаска от листа.

„Браво, браво, браво. Тази вечер това ти беше една от най-добрите имитации“, каза Фънки в една от малкото си одобрителни оценки за вечерта. 

По-късно самият Фънки даде максималните 10 точки на Зомбори, както направиха и Любо Киров и Веселин Маринов. Единствено Хилда Казасян даде своите 10 точки на направилия отлична имитация на Елвис – Иво Аръков, който остана на почетното второ място.

Най-видима е любовта на публиката към Зомбори в социалните мрежи. Днешното му изпълнение събра впечатляващите над 4500 лайка, докато за повечето други участници харесванията варират между 500 и 1600. Голяма разлика, нали?

„Аз съм възхитена от този мъж. Може да не е певец, но се справя много по-достойно от повечето певци, участвали там. Няма слаб образ. Надявам се това да е победителят този сезон. По същата причина харесвах и Владо миналата година. Поздравления, Зомбори!“, гласи един от най-одобряваните коментари във фейсбук страницата на предаването.

Похвала заслужава за представянето си и актрисата Елена Атанасова, която изигра Джим Кери във филма „Маската“. „Пренесе ни в луксозен мюзикъл“, похвали я Любо Киров.

А ние сме в очакване на следващото издание на „Капките“ и новата завладяваща роля на безспорния властелин на този сезон – Владимир Зомбори.

Бутонът на късмета бе дащен към актьора. На 1 април, в деня на хумора и шегата, той ще влезе в обувките на великия Майкъл Джексън.

Advertisement