Ето защо не трябва да се влюбвате в Козирога – 10 причини

Ето защо не трябва да се влюбвате в Козирога - 10 причини

Защо не трябва да се влюбвате в Козирог! – 10 причини. Не се влюбвайте в Козирог, защото той не е свикнал да губи, включително и в отношенията, така че никога няма да спре да се бори за вас.

10 причини, заради които не трябва да се влюбвате в Козирог! ❤

Защо не трябва да се влюбвате в Козирога

1. Ако се влюбите в Козирог, това ще бъде нещо непланирано, за разлика от повечето неща в неговия живот. Той е организиран и точен и винаги всичко в живота му е безупречно подредено.

2. В него се крие безпрецедентна сила и ще се изненадате откъде идва. За Козирога обаче това е единственият възможен избор – да бъде силен и проспериращ.

3. Не се влюбвайте в Козирог, защото той не обича да губи, включително във връзките, така че никога няма да спре да се бори за вас. Той ще се опита да разреши проблемите, като вложи всичко от себе си във връзката.

4. Козирогът е бил нараняван в миналото, но въпреки това, все още вярва в любовта. Той знае, че това е едно от най-хубавите неща, които могат да се случат на всеки.

5. Той не се влюбва често, но щом се влюби, смятайте, че вашият необвързан начин на живот е приключил. Внимателен е в избора на партньор. И ако той е избрал вас, вие сте голям късметлия.

6. Не се влюбвайте в Козирог, защото той ще промени представата ви за любовта и ще ви представи нов стандарт на обичане.

Неговата любов лекува. Миналото вече няма да ви притеснява, защото с него ще разберете, че единственото, което има значение, е настоящето.

7. Не се влюбвайте в Козирога, защото той не е лесен за разбиране. Може да те отблъсне в началото, но точно тогава има най-голяма нужда от теб.

Отделете време да разберете всичко за него в детайли – какво крие, как да говорите с него, кога е по-добре просто да мълчите и да го хванете за ръка.

8. Не се влюбвайте в Козирога, защото той не е ревнив, а по-скоро се застрахова срещу евентуален неуспех.

9. Не се влюбвайте в Козирог, освен ако не сте готови за любов, която ще продължи вечно.

10. Не се влюбвайте в Козирога, защото той не просто говори, а действа. Той е човек, на когото винаги можете да разчитате. Ще се научите да му вярвате повече от себе си.

Advertisement
Фейсбук коментари