От жените с тези имена стават идеални съпруги!

От жените с тези имена стават идеални съпруги!

Познавачите на езотеричните науки добре знаят, че името оказва голямо влияние върху формирането на характера на неговия притежател. Принципът „както наречете кораба, така и той ще плава“ работи също толкова вярно при хората, колкото и при морските кораби.

Носителите на някои имена ще бъдат добри в семейния живот. Други имена пък даряват с успешна кариера или финансово благополучие. А в днешната ни статия са изброени идеалните женски имена. Ако видите една от тези красавици – смело се оженете за нея, няма да сбъркате!

Идеалните женски имена за успешен брак

Ана (Анна)

Името е популярно, традиционно, а от притежателките му стават превъзходни съпруги. Жените с име Ани са отлични майки и са максимално верни на брачните си партньори. Идеалният вариант за Анна би бил класическо семейство, където съпругът ще играе ролята на пазител и ще осигурява прехраната, а съпругата ще бъде негова подкрепа.

Екатерина (Катя)

За Катя основното нещо в живота е искреността и взаимността на чувствата. Богатството, благородството или популярността на партньора й не са важни за нея. Но лъжата и неискреността в гласа му ще се чуят веднага! Затова Катетата избират мъжете си с особено внимание. Само малцина избрани могат да бъдат с такива жени!

Ирина

Ирина, подобно на Анна, се ориентира повече към класическия модел на семейството. От древногръцки Ирина се превежда като мирна или тиха. В пълно съответствие с това жените с това име обикновено са невероятно спокойни и най-търпеливите жени. Ако някой е успял да ядоса Ирина, значи определено сериозно е сгрешил някъде!

Наталия

Наталиите са онези красавици, с които никога не е скучно. Наталия безстрашно ще подкрепи своя избраник във всяка беда, срещу всякакви врагове. Тази жена ще бъде с вас в скръб и в радост. Но Наталия няма да прости предателство или безразличие.

Юлия

Юлия обикновено отблъсква момчетата от себе си с прекомерна, на пръв поглед, сериозност. Търпеливи и внимателни, тези момичета разпознават истинските намерения на ухажьорите си много бързо. Ето защо е по-добре да се занимавате с Юлия само когато намеренията ви към нея са за сериозна връзка!

Както можете да видите, идеалните женски имена за успешен брак изобщо не са необичайни. Наоколо има достатъчно техни притежателки. Така че мъжете да не се бавят много, а да ссе ориентират към една от тях.

Advertisement