Дръжте се! Пак ще ни атакуват ергени, тежко гримирани птицечовки и брадъри

жена с надути устни
Снимката е илюстративна.

Обзалагаме ли се как ще протече първият епизод на новия сезон на „Ергенът“? Силиконови гърли със спорно ай кю и джуки, наподобяващи птицечовки, ще се надпреварват в провокациите си към слисания ерген, а той ще се чуди къде да хване от неудобство.

Някоя ще му направи провокативен подарък тип 3 Де разпечатка на вагината си, друга ще го играе скромната интелектуалка, дошла да пребори тесногръдието, че чаровните жени не могат да бъдат умни, а трета ще е целомъдрената монахиня, която ще сподели, че единственият полугол мъж, когото е виждала през живота си е Фики Стораро в клипа си ала Аквамен…

Въпросът е защо тв продуцентите толкова подценяват зрителя и му сервират още от същото в копанката?

Че наесен дори връщат и тотално атрофиралия риалити откъм стойност и интерес формат „Биг брадър“. Там също ще заложат на спорни провокации и безнравстени сюжети в търсене на рейтинг и бързо ще си припомним защо сред целия този риалити буламач всеки втори млад човек у нас иска да става инфлуенсър или в краен случай фолк певец.

Все пак сред целия нелицеприятен тв пейзаж през пролетта ще гледаме и някои хубави предавания. „Аз обичам България“ се завръща на екран, този път в ефира на БТВ.

Играта е увлекателна и патриотичната тематика, заложена в нея, й придава смисъл. Алекс Сърчаджиева пък е харесвана от всички зрители и нямаме търпение да я видим и в това амплоа.

Разбира се, в очакване сме да видим и завръщането на Ники Кънчев в „Стани богат“. Споровете той или Билалов е по-добър няма да спрат, но именно Ники Кънчев спомогна най-много за това играта да бъде толкова обичана в България.

Танцувалното шоу „Денсинг старс“ също предполага визуално изящество, но, честно казано, взе да поомръзва да гледаме навсякъде Алекс Раева. Само като водеща на „Панорама“ не сме я виждали досега. Разбираме стремежът на продуцентите да залагат на доказани имена, но има и други любопитни личности извън десетината редовни, които ни сервират във всяко предаване.

Като цяло, затягайте коланите. Пак цяла сюрия знайни и незнайни кандидати за евтина и бърза слава ще се борят за вниманието ви и за някой последовател в мрежите повече. Не забравяйте, че вие сте властелините на съдържанието с избора си, който правите с дистанционното си. А някои заслужават да бъдат игнорирани.

Advertisement