Изненадващо! Култовият сериал „Под прикритие“ се завръща с нов сезон

Изненадващо! Култовият сериал
Кадър: БНТ

Най-изненадващо от БНТ обявиха, че култовият крими сериал „Под прикритие“ ще има нов 6 сезон. Сериалът си остава един от най-успешните на родна почва, а освен това направи и международен пробив с излъчване на три континента в над 180 държави.

13 години след премиерата на първи епизод сериалът се завръща за шести сезон.

В края на миналата година в интервю за „24 часа“ продуцентът Димитър Митовски споделя, че би искал да продължи „Под прикритие“ с още няколко сезона, но феновете останаха с впечатление, че историята за Джаро, Иво Андонов и комисар Попов е приключила завинаги.

под прикритие сезон 6
Източник: БНТ

Пети сезон завърши с убийството на гангстера Иво Андонов и с думите на комисар Попов към ченгето под прикритие Ерол Метин, че мисията му е завършила успешно.

Друг емблематичен герой от сериала пък Куката в последните кадри бе показан как заминава извън страната с група нелегални имигранти. 

Засега можем само да гадаем как ще се завърти сюжета и дали ще има нов полицай под прикритие, но няма да се учудим ако именно Куката поеме „щафетата“ и стане главният бос около който ще бъде представена битката между органите на реда и организираната престъпност.

Героят, изигран от Мариан Вълев, е достатъчно обичан от феновете и те призоваваха продуцентите да направят нов сезон именно с Куката в главната роля.

По всичко изглежда, че желанието им ще се сбъдне.

Advertisement