01.01 е специална дата през 2019 година. Ето как да хванете късмета за опашката

2019-нова-година

Началото на годината винаги е много специален ден. Веднага щом часовникът удари полунощ, започва напълно нов период. 

01.01 не е обикновена дата. Благодарение на това специално „вълшебство“ от календара всеки има чудесната, но рядка възможност да привлече в живота си късмет и благоденствие.

Сред народа такива дати са известни като „огледални“. Този ден има огромна сила по една много проста причина – именно в началото на годината можете да зададете правилната настройка!

За тази цел трябва да следвате няколко препоръки.

Първото и най-очевидно: прекарайте този ден в добро настроение. Направете това, което обичате и не давайте на другите да ви помрачат настроението.

В този ден е препоръчително да не си спомняте за миналото – то вече е далеч назад и няма никакво отношение към настоещето и бъдещето – мислете за хубавото и привлечете повече позитив в живота си.

Бъдете добри. Не трябва да ругаете, да си изяснявате отношенията или да създавате конфликти напразно. Поне в този ден трябва да избягвате негативните неща.

Ако все още таите обиди от миналото, отпуснете своята болка Ако трябва, напишете за чувствата си на лист хартия, а после го изгорете (само внимавайте да не посрещнете новата година с пожар).

Не мислете, че прошката значи отново да се сдобрите с недоброжелателите. Точно обратното, премахнете токсичните хора от живота си и енергийните вампири.

Добра идея е и да напишете списък с главните си цели и задачи. Ако искате, можете да започнете да си водите дневник, където да описвате постигнатото за деня, или да изливате своите чувства, мисли и емоции.

Спрете да се критиувате. Постарайте се през новата 2019 година да приемете всичкис воис трани и да се концентрирате върху самоусъвършенстването, а не самоунищожението (морално или физически).

Съставете план за близктие месеци. Може би винаги сте искали да спортувате, да тренирате йога или просто да правите упражнения – напред! Намерете време за това.

Ако искате да подобрите здравето си, заложете на правилно хранене и планирайте посещение при лекар – особено, ако нещо ви тревожи.

И не забравяйте, че трябва да пускате в живота си положителните емоции. Веднъж щом се отворите, в живота ви ще влязат и любовта, и щастието, и новите приятели.

Ако се съсредоточите върху изпълнението на тези малки цели, вашата 2019 задължително ще стане една от най-хубавите в живота ви!

Честита нова година!

Advertisement
Фейсбук коментари