9 причини защо в живота на всеки трябва да има жена-Риби

9 причини защо в живота на всеки трябва да има жена-Риби
Източник: PIxabay

Те са упорити и всеотдайни. Кръгът им на общуване е доста ограничен, но Рибите се посвещават изцяло на хората, които решат да допуснат в него.

1. Те са отлични приятели

Жените Риби са верни и предани. Техният социален кръг е доста ограничен, но се посвещават изцяло на хората, които решат да допуснат в него. Това са хората, на които ще се обадите в момент на нужда, те ще ви кажат какво да правите по-нататък и ще ви помогнат да се почувствате по-добре, когато приключите разговора с тях.

2. Те са изключително състрадателни и имат високо ниво на емоционална интелигентност

Рибите никога няма да започнат излишни драми и конфликти. Те ще се опитат да разберат вашата гледна точка и да изберат начин на комуникация, който да се съобразява с интересите и на двете страни. Това е причината, заради която никога не сте чували истории за нечия луда бивша приятелка Риби.

3. Няма да се състезават с вас.

Не е необходимо тя да бъде душата на компанията или звездата във връзката. Тя няма да се състезава с вас кой изглежда по-добре или кой заслужава похвала за нещо. Рибите мразят емоционални сцени и конфликти, в които хората трябва да страдат.

4. Те са емоционални в добрия смисъл

Рибите никога няма да пренебрегнат чувствата ви или да направят саркастичнизабележки, целящи да ви унижат. Дори когато са ядосани, те винаги мислят за това как се чувствате и искат само най-доброто.

5. Те са творчески натури

Рибите са надарени с дълбока и творческа душа. Мнозина са художници, поети или писатели. Каквото и да правят, те го правят адски добре и вие ставате част от техните шедьоври.

6. Щедри са на любов

Рибите обичат любовта. Обичат да се чувстват обичани и обичат себе си. На други зодии им е трудно да бъдат уязвими, като се влюбят в някого или мразят сантименталността като цяло. Рибите винаги ще бъдат открити и честни с вас за това кои са те в действителност. Те жадуват за връзка, основана на любов, иначе изобщо нямат нужда от връзка.

7. Имат невероятна интуиция

Рибите имат силно развита интуиция. Когато се запознаят с един човек, те веднага усещат дали е добър и дали си струва да отделят времето си за него. Няма да навреди да имате такива хора под ръка, ако имате нужда от помощ при обективна оценка на вашите романтични или професионални връзки.

8. Отлични любовници са

Трудно е да се намери душевна и чувствена Риба, която би била лоша в леглото. Те интуитивно предвиждат нуждите на партньора и не се колебаят да говорят за своите.

9. Безкористни са 

Изразът „да направиш всичко за някого“ определено е вдъхновен от Рибите. Наистина, в името на щастието и успеха на онези, които са в техния „кръг на доверие“, те са готови на всичко.

Advertisement