Това момиче умряло. Погребали я под рева на майка й. На другия ден някой почукал…

момиче-невероятна-история

Момичето се занимавало с шиене и по навик винаги държала едно копче в устата си. При това тя си припявала нещо и успявала да отговори на въпросите на майка си.

Неочаквано, докато си поемала дъх, тя изпаднала в конвулсии и гърлото й се раздрало от ужасна кашлица. Близките не успели да разберат какво се случва и семейството изпаднало в паника.

След няколко минути момичето загубило съзнание и сърцето й спряло, тя престанала да диша. Виждайки инструментите за пиене и разхвърляните копчета, близките осъзнали какво се било случило. Копчето било заседнало в трахеята й, спирайки достъпа на кислород.

Момичето моментално започнало да посинява, а най-близката болница се намирала далеч. Когато все пак успели да я закарат, лекарят веднага диагностицирал – смърт чрез задушаване. Скръб покосила семейството.

След няколко дни било погребението. Облекли девойката красиво, на пръста й поставили любимия й златен пръстен с рубин. След погребението се състоял помен. Изведнъж на вратата се почукало.

На собствения си помен дошло „мъртвото“ момиче, изплашвайки до смърт гостите и едва не погубвайки от изненада своята майка.Тя била цялата в кал и едва стояла на краката си.

Дали й малко храна, преоблекли я и й дали време да си отдъхне. На следващия ден тя разказала невероятна история.

Копчето, което била глътнала, прекъснало кислорода ненапълно, през процеп минавало достатъчно, за да може мозъкът да остане жив, макар че сърцебиенето силно се забавило и тя загубила контрол над своето тяло. Тя чувала всичко, но не можела да направи нищо.

Тя би загинала, ако не бяха алчните гробари, които забелязали златния й пръстен. Късно вечерта те разровили гроба, взели пръстена, но им се сторило малко и решили да вземат и роклята.

Свалили я от момичето, тя рязко се преобърнала по корем, вследствие на което копчето изскочило и момичето най-накрая си поело дъх. Двама от мъжете умрели на място от страх, а другите двама по-късно били заловени и съдени.

Advertisement
Фейсбук коментари