11 тайни за Водолеите – хората, които правят света прекрасен

11-тайни-за-Водолеите-хората-които-правят-света-по-добър

Водолеят е единайсетата зодия. Хората, родени под това съзвездие, притежават специална енергия, но с тях винаги трябва да бъдете внимателни. Ето защо:

1. Водолеите не се сърдят, ако не ги ядосват. Верни са — ако не ги предадат… Очарователни са — ако ги очароват… Добри са — ако с тях се държат по човешки начин… И въобще Водолеите са ангели — ако не будите дяволите в тях….

2. Водолеят обича обикновените хора, с които лесно се общува, които не се стараят да се преструват пред някого, които се отнасят искрено към теб, без всякакви користни цели. Хора, чиито усмивки оправят настроението на Водолея.

3. На Водолеите им е все тая какво мислят другите за тях. Все им е тая какво говорят зад гърба им, те са такива, каквито са. Ако някой иска да изкаже мнението си, нека застане очи в очи с Водолея, но само да не се обижда, ако Водолеят му отговори…

4. Колкото и лъжи, подлости, мръсотия и омраза да има в този свят, Водолеите все пак си остават романтици и вярват в доброто… Водолеите са непоправими оптимисти…

5. Във всеки Водолей живеят двама човека. Единият е мил, добър и разбиращ, а вторият се появява, когато обиждат първия… И тази среща не е от приятните.

6. Водолеите винаги се боят да загубят хората, които обичат. Понякога се чудят дали има някой, който се бои да не загуби тях.

7. Водолеите никога не вдигат скандали. Вдигаш скандали, когато не си прав. А Водолеите са винаги прави…

8. Какво искат Водолеите? Водолеите искат всичко да е така, както те искат…

9. Водолеите са зодия, която усеща лъжата от километри. Ако искате нормални отношения с Водолеите, просто не ги лъжете. Никога!

10. Искате да ядосате Водолей? Няма да ви се получи! Дори не пробвайте. пазете нервите си. Те отдавна са изработили имунитет към недоброжелатели.

11. Да, с Водолеите може да не е леко…. Да, Водолеят също го боли и изпитва тъга. Но Водолеите не са от хората, които се предават. Водолеят ще успее, независимо от всичко!

Източник: webmiastoto.com

Advertisement