Жена отишла в салон за красота, а когато излязла, внучката й не я познала…

Жена-отишла-в-салон-за-красота,-а-когато-излязла,-внучката-й-не-я-познала...

Понякога, за да преодолеете трудностите, трябва да започнете с промяна във външния свят, която да премине в промяна във вътрешния свят. Подобно преобразяване се случило с Мери Джонсън. Резълтатът от промяната й удивил не само нея.

Жените са така устроени, че често им е нужен просто един хубав шопинг или посещение в салона за красота, за да си оправят настроението и да добият допълнителна порция увереност в себе си.

Мери Джонсън преживяла редица загуби в жвиоа си, които не били никак лесни за нея. Когато починала майка й, жената изпаднала в отчаяние и спряла да се усмихва. Животът на Мери се превърнал в унила рутина, където нямало място за радост.

Излишно е да казваме, че след поредица беди и неприятности жената не обръщала внимание на това как изглежда в огледалото. Не се интересувала от тоалети и стайлинг, била в депресия.

жена-в-салон-за-красота

За щастие Мери намерила активна подкрепа в лицето на внучка си, която повече не си искала да гледа баба си тъжна и лишена от желание за живот. Ето защо внучката на Мери я отвела в салона за красота на един известен стилист, за да й помогне да се справи с унинието.

Джонсън се страхувала много от радикални промени, но решила напълно да се довери на професионалистите. Резултата, който видяла в крайна сметка, поразил не само нея.

Когато подмладената с няколко десетилетия Мери отишла при внучка си, тя не сдържала емоциите си и закрещяла, толкова силно й харесала „новата“ баба.

Ден по-късно някога тъжната баба написала благодарствено писмо до салона, в което описала невероятната лекота и оптимизъм, които се настанили в душата й заедно с новия й образ. Сега Мери я очакват само положителни събития, вече е сигурна е в това.

жена-промяна

Advertisement
Фейсбук коментари