Преди 20 г. той я спасил от кофа за боклук. След толкова време се срещнали отново!

Преди 20 г. той я спасил от кофа за боклук. След толкова време се срещнали отново!

Кои са ангелите пазители? Това не винаги са райски създания в снежнобели одежди. Понякога ангелите могат да дойдат при нас под формата на случайни хора, за да ни спасят или напътстват.

Преди 20 години момичето от тази история среща своя ангел пазител в лицето на един строител. Ако не беше той, днес тя едва ли щеше да бъде жива.

През октомври 1995 г. в края на работния си делник строителният работник Гаролд Хят изхвърлял боклука в предградие в Чикаго. Приближавайки се до контейнера, той изведнъж се ослушал. Но преди да хвърли торбата в контейнера, той чул шум – нещо, което звучало като скимтене на бебе.

Той започнал да рови из боклуците, за да открие източника на плача. Натъкнал се на торбата, която издавала звуците, и я опипал.

Тъй като бил в пълен шок, Джералд дори не проверил съдържанието – той веднага се забързал към болницата.

„Мисля, че вътре има бебе“, подал той чантата на сестрите. Да, в чантата наистина имало новородено бебе.

бебе на боклука

Майката на бебето бързо била открита и арестувана, а баща й дори не знаел, че има дъщеря. Момичето в болницата получи името Мери Грейс, а след осиновяването получило ново име – Морган.

Морган израства като щастливо дете. Тя не знаела историята на детството си. Осиновителката й, жена на име Санди, съхранявала изрезки и снимки от пресата от години в очакване на деня, в който ще трябва да обясни на осиновената си дъщеря как се е появила на бял свят.

Статиите описват как полицията в крайна сметка открива майката на Морган, която по това време е била в затвора в очакване на съдебен процес, и как нейният биологичен баща дори не е знаел, че има бебе, докато тя не е била обявена в съда.

Морган

„Бих искала да благодаря на този човек“, казва Морган за спасителя си Геролд в интервю, плачейки, „За това, че ме има. За това, че ми даде шанс да живея.“

Когато се срещнали, толкова години по-късно, Морган прегърнала своя спасител и съпругата му. Тя била толкова блгодарна, а Геролд се усмихвал.

Морган и Геролд

Той признал, че през цялото това време си е спомнял за момичето, което е спасил, и много се е радвал, че е добре, че благодарение на неговите действия е получила щастлив и спокоен живот.

Advertisement