Синът изгонил майка си от дома си, след като навремето тя го изоставила в родилния дом

Синът изгонил майка си от дома си, след като навремето тя го изоставила в родилния дом
Изображение от freepik

Катя била добро дете. Животът на зряла възраст обаче я променил.

След училище момичето се преместило в областния град и влязла в местния университет. Тя учила с желание, докато във втори курс не срещнала едно момче.

Петър  бил любовта на живота й. Заради него момичето било готово на всичко. На Петър обаче ученето не му било приоритет, а покрай него Катя развалила и своя успех. През зимата тя дори спряла да посещава лекции.

По това време Катя разбрала, че е бременна. Момичето веднага си представи идеалното си семейство със своя любим Петър и щастливия семеен живот. Но когато разказала всичко на любимия си, той се изплашил и избягал.

Мъжът казал, че детето няма как да бъде негово и изчезнал завинаги от живота на Катя.

Тя не посмяла да направи аборт. Не че Катя много искала да има дете. Тя просто се надявала, че Петър ще промени решението си и ще се върне при нея. Но чудото не се случило.

Девет месеца по-късно Катя родила здраво момченце, но се прибрала сама от родилния дом. Нещастната майка оставила новородения си син в родилното, като написала отказ от него.

Сестрите нарекли момчето Сашко и го настанили в дом за деца, лишени от родителска грижа.

Александър прекара; първите години от живота си там. Било прекрасно момче и любимец на цялото сиропиталище.

Сашко бил послушен и много умен. Лесно се разбирал с хората и бързо привиквал към тях. Директорката на дома била наясно с това и не показвала момчето на всички желаещи да го осиновят, за да не го травмира при неуспех.

Един ден в сиропиталището дошла интелигентна, реализирала в живота се жена. Тя дълго гледала как децата си играят на двора. След това  попитала директорката за Сашко.

Така момчето си намерило нов дом.

Осиновителите му просто го обожавали, а той им отвръщал с безкрайната си любов. Сашкко завършил частно училище и влязъл в университет.

Там учел компютърни науки и започнал работа като програмист. Само след няколко години вече печелел много добри пари. Купил си отделно жилище, кола и започнал собствен бизнес.

През цялото това време той знаел за биологичната си майка, тъй като осиновителите му не криеха нищо от него. Сашо обаче не искал да я търси и да възстанови отношенията с нея.

Един ден на вратата на апартамента му се позвънило. На прага стояла възрастна жена, която изглеждала доста окаяно. Тя се представила за майката на Сашо и поискала пари от него.

Жената била убедена, че той й е задължен, защото навремето тя му е дарила живота.

Сашо обаче дори не искал да я изслуша докрай. Той я изгони от дома си и чрез съда направил така, че „майка“ му да не може да се доближава до него и семейството му.

Така всеки си получи; заслуженото. На стари години Катя останала напълно сама, но самата тя избрала този път, когато навремето изоставила малкия Сашо.

Advertisement