Никога не се влюбвайте в жена Овен

Никога не се влюбвайте в жена Овен

Никога не се влюбвайте в жена Овен, защото тя е чиста вода. Когато грешите, тя ще ви го каже. Когато е ядосана, тя ще ви крещи. Няма да се сдържа в името на комфорта ви.

Никога не се влюбвайте в жена Овен, защото тя винаги ще мисли първо за себе си. Тя може да изглежда егоистична, но в действителност просто обича себе си. Тя знае какво заслужава и никога няма да позволи на никого да я заблуди.

Никога не се влюбвайте в жена Овен, защото тя бързо се отегчава от всичко. Не иска да ходи в един и същи ресторант седмица след седмица и да гледа един и същ филм всеки път. Притеснява се да седи на едно място, когато забързаният живот си върви.

Никога не се влюбвайте в жена Овен, защото тя ще бъде изключително честна с вас. Повечето хора говорят „бели“ лъжи, но само тя казва истината. И не я интересува колко ви е трудно да я чуете.

Никога не се влюбвайте в жена Овен, защото тя ще ви изтласка от зоната ви на комфорт. Винаги иска да опитва нови неща – места, храни, приключения. Тя иска да изследва света. Тя иска да види всичко, което може да се види.

Никога не се влюбвайте в жена Овен, защото никога нищо не е достатъчно за нея. Тя винаги иска повече. Повече внимание. Повече обич. Още целувки. Тя никога не е доволна. Тя е в безкрайно търсене на щастието.

Никога не се влюбвайте в жена Овен, защото тя обича да прави неочаквани, спонтанни неща. Тя ще ви се обади в два през нощта, за да ви каже, че заминава на пътешествие или че е решила да се гмурка. Тя е смела и обича екстремните неща.

Никога не се влюбвайте в жена Овен, защото тя ще ви подлуди от прилива си на емоции. Когато е щастлива, тя не спира да говори. Когато е тъжна, няма да може да стане от леглото си. В чувствата й няма „златна среда“ и всяко нейно настроение се проявява напълно.

Никога не се влюбвайте в жена Овен, защото тя ще ревнува. Винаги, когато говорите за бившите си. Всеки път, когато погледнете друго момиче. Всеки път, когато я победите в игра. Тя е много състезателна, поради което мрази да се чувства губеща. Тя обича да печели.

Никога не се влюбвайте в жена Овен, защото тя не се страхува от физическа близост. Тя ще хване ръката ви публично и няма да се срамува от това или да ви целуне пред непознати. Тя не се страхува да покаже обич.

Никога не се влюбвайте в жена Овен, защото тя ще ви накара да се почувствате като хлапе. Тя ще ви дразни като малко дете на детската площадка. Тя ще флиртува и ще ви накара да умрете от смях.

Никога не се влюбвайте в жена Овен, защото тя ще ви накара да се почувствате диви, луди и живи. Тя ще те обича страстно и страстно, както никой друг не ви е обичал.

Никога не се влюбвайте в жена Овен, защото ако се разделите, никога няма да се върнете при нея. И никога няма да поиискате никоя друга.

Advertisement