За 7 часа стилисти превърнали невзрачна булка в стилна красавица

От време на време всяка жена иска промяна. Напускайки салона за красота, момичето се чувства много по-привлекателно. За съжаление по една или друга причина не всяка жена посещава редовно фризьор и козметик. Холи е една от тях. Но в навечерието на сватбата жителката на Флорида решила да извърши цялостна промяна. Искате ли да видите какво излязло от това? Дълга коса или не? Експертите препоръчват на всеки шест месеца да посетите фризьор, за да отрежете увредените краища на косата. Да, не всички дами помнят това правило, но има и такива, които го забравят с десетилетия. Запознайте се с Холи, обикновена жителка на Дестин, Флорида. Може да се преброи на пръсти колко пъти е ходила на фризьор през последните 30 години. Веднъж в детството баща й казал на Холи, че няма нищо по-красиво в една жена от дългата гъста коса. Именно този принцип следвала американката. Краищата на косата й стигали до средата на кръста. Но в навечерието на сватбата си бъдещата булка решила да подобри собствения си външен вид. Фризьорът Джереми Харфийлд веднага й казла, че трябва да се сбогува с дългата си коса, тъй като е повредена. Стилистът веднага се хванал за работа.  В резултат на това Холи направили дълго каре. Но промените не свършили дотук. 7 часа за пълно превъплъщение Веднага след като жената получила модерна, подходяща прическа, Сара Пестела, колористът, влязл ав играта. Тя веднага казала на булката, че кестенявият цвят на косата, осеян с бели кичури, не й отива. Сара решила да направи Холи блондинка. Тъй като пребоядисването било извършено на четири етапа, за да се придаде на косата модерен, естествен рус нюанс, процедурата по трансформация се забавила. Прическата на Холи започнала в 7 часа сутринта, а всички процедури приключили в 14.00 часа. Но, съгласете се, че си е струвало. Освен това Холи помолила специалистите, работещи в салона за красота, да й помогнат с грима, тъй като самата булка не се научила да използва декоративна козметика. Резултатите са удивителни. Последните щрихи Разбира се, след такава трансформация жената се преобляяка в тоалет за сватбената церемония, а по-късно решила напълно да изостави ежедневните си дрехи и да актуализира гардероба си. Съгласете се, широките тоалети просто не пасват на такава изящна, красива жена. Сега Холи искрено се радва, че е успяла да направи тази стъпка и напълно да се промени. Тя не само изглежда с няколко години (или дори десетилетия) по-млада, но за първи път от много време се чувства привлекателна, желана.

От време на време всяка жена иска промяна. Напускайки салона за красота, момичето се чувства много по-привлекателно. За съжаление по една или друга причина не всяка жена посещава редовно фризьор и козметик. Холи е една от тях. Но в навечерието на сватбата жителката на Флорида решила да извърши цялостна промяна. Искате ли да видите какво излязло от това?

Дълга коса или не?

Експертите препоръчват на всеки шест месеца да посетите фризьор, за да отрежете увредените краища на косата. Да, не всички дами помнят това правило, но има и такива, които го забравят с десетилетия.

жена-пълна-промяна

Запознайте се с Холи, обикновена жителка на Дестин, Флорида. Може да се преброи на пръсти колко пъти е ходила на фризьор през последните 30 години. Веднъж в детството баща й казал на Холи, че няма нищо по-красиво в една жена от дългата гъста коса. Именно този принцип следвала американката. Краищата на косата й стигали до средата на кръста.

Но в навечерието на сватбата си бъдещата булка решила да подобри собствения си външен вид. Фризьорът Джереми Харфийлд веднага й казла, че трябва да се сбогува с дългата си коса, тъй като е повредена.

Стилистът веднага се хванал за работа.

прическа-каре

В резултат на това Холи направили дълго каре. Но промените не свършили дотук.

жена-с-каре

7 часа за пълно превъплъщение

Веднага след като жената получила модерна, подходяща прическа, Сара Пестела, колористът, влязл ав играта. Тя веднага казала на булката, че кестенявият цвят на косата, осеян с бели кичури, не й отива. Сара решила да направи Холи блондинка.

жена-пълна-промяна

Тъй като пребоядисването било извършено на четири етапа, за да се придаде на косата модерен, естествен рус нюанс, процедурата по трансформация се забавила. Прическата на Холи започнала в 7 часа сутринта, а всички процедури приключили в 14.00 часа. Но, съгласете се, че си е струвало.

Освен това Холи помолила специалистите, работещи в салона за красота, да й помогнат с грима, тъй като самата булка не се научила да използва декоративна козметика. Резултатите са удивителни.

пълна-промяна-във-визията

Последните щрихи

Разбира се, след такава трансформация жената се преобляяка в тоалет за сватбената церемония, а по-късно решила напълно да изостави ежедневните си дрехи и да актуализира гардероба си.

жена-визия-промяна

Съгласете се, широките тоалети просто не пасват на такава изящна, красива жена. Сега Холи искрено се радва, че е успяла да направи тази стъпка и напълно да се промени.

Тя не само изглежда с няколко години (или дори десетилетия) по-млада, но за първи път от много време се чувства привлекателна, желана.

Advertisement