Страхотен и много полезен тест: първото, което видите, ще разкрие най-големия ви проблем!

Страхотен и много полезен тест първото, което видите, ще разкрие най-големия ви проблем!

Какъв е основният ви проблем в живота в дадения момент? Този психологически тест ще разкрие вашата тайна:

1. Семейство лъвове 

Ако първото, което сте видели, е семейството лъвове на преден план, това значи, че главният ви проблем в настоящия момент е в това, че прекалено много сте подложени на стрес.

Ежедневните задължения, съмнения, грижи за това да добутате до края на месеца… Всичко това ви кара да се чувствате потиснати.

Понякога ви се струва, че вече сте машина, която се занимавам само с решаването на проблеми. Искате да се върнете в детството, когато не сте имали никакви грижи.

За да продължите напред, трябва просто да разберете, че не всичко трябва да пада на вашите плещи. Живейте повече в настоящето и се постарайте да не се вълнувате за всичко. Какво мислите за йогата? Трябва да отделите в своя график определено време за себе си!

2. Дървета

Ако първото, което сте видели, са дърветата, това значи, че сте се сблъскали със ситуации, които не можете да контролирате напълно и това предизвиква много безпокойство във вас.

В момент сте от живота си когато се налага да взимате много решения, да изберете път и да вървите по него веднъж и завинаги.

И, естествено, това ви плаши и в това е проблемът: трудно ви е да действате. Парализирани сте. Не можете да направите този голям скок, който може да ви доведе там, където наистина трябва да бъдете.

3. Зебри или жирафи

Ако първото, което сте видели, са зебри или жирафи, вашият основен проблем се състои в това, че сте ограничили себе си. В това няма нищо лошо, но ако твърде силно се затворите в себе си, можете да станете жертва на своите мисли.

Важно е да си вземете тайм-аут, да общувате с приятели, да правите това, което искате, да се срещате с нови хора.

4. Голяма пантера

Ако сте видели самотна пантера, вашият главен проблем е, че се чувствате малко уморени, но погледнете: тя съвсем не е сама.

Намирате се в разгара на неопределеност: не знаете в какво русло трябва да премине животът ви. Липсва ви мотивация: нещо, което да придаде смисъл на всичко.

Постарайте се да свържете своите страсти и онези неща, които ви правят такива, каквито сте. Бъдете честни със самите себе си и всичко ще застане на мястото си като с магия!

Advertisement