Вече 200 години хората търсят 2 котки на рисунката. Време за търсене – минута

Вече 200 години хората търсят 2 котки на рисунката. Време за търсене - минута

Различните забавни задачи ви позволяват не само да се забавлявате, но и да тествате своята памет, внимание, наблюдателност. Каним ви да разберете дали можете да намерите две котки на рисунката за минута.

Да започваме

И така, картинката е пред вас. Погледнете по-отблизо, освен мъж, жена и момиче, на изображението има домашни любимци, а именно цели две котки. Опитайте се да ги намерите в рамките на 60 секунди.

Но не всеки може да изпълни втората част от задачата. Създателите на картината са усложнили нещата, като са придали на дръжката на стола извита форма на котешка опашка. Мнозина започват да се опитват да намерят животното тук, губейки ценни секунди.

Но всъщност котката не е до главата на семейството. Дори не си играе с дъщерята. Ако се вгледате по-внимателно, можете да видите, че снежнобялата красавица е внушително изтегната в скута на дамата. Наистина се оказва, че гънките на полата са очертанията на тялото на второто животно.

ТОзи простичък тест ще ви помогне да разберете колко сте внимателни и дали можете да се съсредоточите върху поставената задача и да спазите определена времева рамка.

Advertisement