В Узбекистан жена подари на мъжа си за рождения му ден втора жена (видео)

В Узбекистан жена подари на мъжа си за рождения му ден втора жена, грози я затвор (видео)
Източник: t.me

Жителка на Ташкент решила да  се пошегува със съпруга си и му подари наистина кралски или по-скоро султански подарък под формата на втора съпруга.

За да се засили ефектът, „подаръкът“ бил облечен в булчинска рокля и поставен в огромна кутия с огромна панделка.

Виждайки необичайния подарък, рожденикът бил малко изненадан, очевидно знаел до какво може да доведе тази шега. Разбира се, той не взел брачната халка от ръцете на първата си съпруга.

Това видео бързо се разпространи сред узбекската общественост и предизвика скандал. Искали наказание за момичето.

Няколко дни след публикуването на видеото тя била извикана на разпит, където обяснила, че е просто блогър и е решила да организира „пранк“ по този начин – да изиграе съпруга си и да изненада последователите си.

Като за първо провинение й било простено, но поискали да запише още едно видео, в което да обясни постъпката си на хората и да се извини за нея.

Блогърката споделила, че този път е била разбрана и й е било простено, тъй като не е знаела, че полигамията е криминално престъпление.

Трябва да се отбележи, че многоженството в Узбекистан е наказуемо от закона, има специална наказателна статия (член 126 от Наказателния кодекс на Република Узбекистан), която предвижда наказание под формата на големи глоби и лишаване от свобода до три години .

Advertisement