Той написал всичко, което мисли за килограмите на жена си. И писмото му трогнало хиляди

Той написал всичко, което мисли за килограмите на жена си. И писмото трогнало хиляди
Източник: ITV

Сара Трип е успешен моден блогър в Instagram с над 200 000 последователи. Сара е красива жена, макар за някои тя да е с наднормено тегло, но самата тя е настроена изключително положителна към тялото си и не се срамува да публикува доста разголени снимки (например по бански) с минимално ретуширане.

Момичето е сигурно, че няма какво да крие – да, кожата й не е идеално равна или гладка, формата й е далеч от модния стандарт през последните години, но това е нейната кожа и нейната форма.

Ето защо животът на Сара е великолепен, стилен и хармоничен.

Сара е щастливо омъжена за младия си съпруг Роби, който искрено обича както нея, така и нейното, както някои смятат, несъвършено тяло.

Младият мъж намерил най-добрия начин да подкрепи жена си – той написал отворено писмо за признание в Инстаграм, което веднага получило хиляди харесвания и огромен брой положителни коментари.

Ето и неговия текст:

„Обичам тази жена и разкошното й тяло. Като тийнейджър често ме дразнеха, че предпочитам момичета с тела, които моите връстници смятаха за закръглени, а понякога и за направо дебели.

След това станах мъж и започнах да изучавам проблемите на феминистките и как масовите медии изкуствено създават стандарти за красота (например образ на високо, слабо момиче) и го налагат на хиляди мъже.

За мен няма по-секси жена от тази красива жена, обожавам масивното й еластично тяло и всяка негова гънка. Да, тя може да не е слязла от корицата на Cosmopolitan, но е истинска жена, на която отдадох живота и сърцето си.

Тя е привлекателна и защото не се срамува от тялото си – тя е уверена в себе си и е разкошна. Тя изпълва докрай дънките си, но си остава най-красивата жена за мен.

Момчета, всички ние трябва да преосмислим това, което обществото ни налага. Истинската жена не е порнозвезда, филмов герой или облечен в бикини жив манекен. Тя е истинска, с всяка стрия и всяка трапчинка по тялото си.

Момичета, спрете да се „приспособявате“ към определен стандарт – не сте обичани и ценени за вашата форма. Повярвайте ми, за всеки от вас някъде има човек, който ще ви обича по същия начин, по който аз обичам моята Сара.“

Advertisement