Заради грешка в младостта не можех да имам деца. Но една празнична нощ се случи истинско чудо

Заради грешка в младостта не можех да имам деца. Но една празнична нощ се случи истинско чудо
Изображение от freepik

Анна работеше като гинеколог и акушерла в градския родилен дом. Тя никога не се беше омъжвала, в момента нямаше сериозна връзка с мъж.

Когато била трийнейджърка, била влюбена в свой съученик. Тя дори забременяла от него. Но той бил още млад и не бил готов за подобна отговорност. Младежът я принудил да направи аборт.

След това в живота на Анна се появил друг човек, който искал деца повече от всичко на света, но горката жена не можела да го дари с такова щастие. Защото, заради необмислената си постъпка в младостта си, тя вече не можела да има деца.

Ето защо Анна изоставила този мъж, без да му обясни нищо. Тя зажиявала сама, а по-късно си взела куче. Целият й живот бил сив и монотонен. У дома и на работа, и така всичко се завъртало в кръг и без спиране.

Анна често поема;а няколко смени подред на работа, за да не седи вкъщи. Правела така винаги на всички празници. Други отказвали, защото искали да са си у дома на празника, но Анна, точно обратното, молела за допълнителна смяна, за да не седи сама вкъщи.

Освен това заради постоянния стрес, тя постоянно се хранела. Постоянно се опитвала да „изяде“ болката и отчаянието си.

Но един ден, точно навръх Коледа, когато била дежурна в родилния дом, едно момиче започнало да чука на вратата.

Както се оказало, тя била бременна в шестия месец и започнала преждевременно раждане. Детето било нежелано от девойката и тя се радвала, че бебето умряло в утробата й, без да се роди.

Анна поела раждането. Момичето отказало да даде каквито и да било координати, както и да остане в отделението за няколко дни, за да бъде под наблюдението на лекарите. Тя само погледна бебето си и избягала.

Анна обаче видяла, че се случило истинско чудо – плодът бил жив… По някакво чудо бебето било оживяло! За да разберете стойността на случилото се, трябва да уточним, че новороденото тежало по-малко от 600 грама, съвсем слабичко.

Тогава Ана решила, че това ще бъде нейното дете. Фалшифицирала необходимите документи все едно тя е родила бебето. Фигурата й така или ианче напомняла на родилка, тъй като напоследък била качила доста килограми.

Детето било под нейните стриктни грижи в болницата почти пет месеца. Това бил нейният малък героичен син. Момчето качвало килограми и се развивало много бавно, но след известно време се нормализирало.

Днес Божидар е вече на 3 години и е син на най-щастливата майка на света. Той е жизнерадостно и много весело хлапе. Всички се досещаме защо благодарната Анна го е кръстила така… 

Advertisement