Той е от Замбия, тя – от Русия. А децата им са големи сладури:

Той е от Замбия, тя - от Русия. А децата им са големи сладури:

В днешно време никой не може да бъде изненадан от интернационалните бракове. Често обаче различията в културите на съпруга и съпругата са толкова силни, че в нито едната родина, нито в другата двойката не намира подкрепа.

Такава ситуация се случила с днешните ни герои. И двамата били критикувани за любовта си, но чувствата на тази двойка били по-силни от осъждането и те успели да издържат на всичко и да се преборят за щастието си.

Мария Гуляева се запознала с мъж на име Любинда в нощен клуб. Оказало се, че Любинда е от Замбия.

Отначало те общували като познати, след това станали приятели, а по-късно всичко прерастнало в любов.

В момента, в който разбрали, че искат да бъдат заедно, вече не ги интересували различията в културите и евентуалното осъждане от другите. А всички: семейства, приятели и познати се оказали против такъв странен съюз. Но Мария и Любинда не смятали да се откажат!

Мария Гуляева

Тогава влюбените решили да се оженят и да заминат за Замбия, родината на мъжа. Отначало за Мария било наистина трудно в чуждата страна. Освен това съпругът й постоянно работел като лекар и тя трябвало да се справя с всички трудности практически сама.

Но постепенно всичко се изгладило. И днес семейството вече има две прекрасни деца: Кира и Кевин. Хлапетата растат и стават по-красиви всяка година, защото смесването на кръвта и културите си е свършило работата!

Мария Гуляева и Любинда

И след като видяха очарователните плодове на любовта на Мария и Любинда, хората спрели да ги съдят, а сега дори наблюдават необичайното семейство с интерес и им пожелават щастие!

Желаем им го и ние!

Advertisement