Никога не спорете с тях! 18 блиц факта за зодия Близнаци

Никога не спорете с тях! 18 блиц факта за зодия Близнаци

1. Хората от зодия Близнаци са изключително комуникативни. Ефектът на тяхната управляваща планета Меркурий помага за това.

2. Близнаците са „Питър Пан“ на зодиака. Те сякаш никога не порастват. Те запазват младежките си черти за дълго време – просто погледнете Джони Деп, Лени Кравиц, Хайди Клум и Наоми Кембъл.

3. Именно защото са свързани с Меркурий това е една от най-сложните зодии. Същината на Близнаците се разбира само от хората, които умеят да виждат нещата отвъд повърхността.

4. Близнаците се интересуват повече от действия, отколкото от думи. Можете да боравите с красиви приказки и да им казвате всичко, което искат да чуят, но Близнаците няма да се поддадат на това; освен ако не материализирате думите си в действия.

5. Обичат да спорят и са много добри в това. Благодарение на своите интелектуални способности и лекота на изразяване, Близнаците са способни да спорят за всичко по всяко време. Въпреки че това може да звучи изтощително за някои, всъщност е стимулиращо за тях, така че не започвайте спор с Близнаци, освен ако не желаете да бъдете победени.

6. Много са спокойни. Близнаците са една от най-спокойните зодии, които не желаят да приемат нещата твърде сериозно или да драматизират като в турски сериал. Хората, които просто създават драма заради драмата и създават от мухата слон да стоят далеч от тях.

7. Близнаците обичат сериозните отношения. Макар че обичат да флиртуват, те не си падат по изневерите. Хората от тази зодия приемат отношенията сериозно от първия ден и не започват нищо, освен ако не са уверени, че искат нещата да продължат.

8. Могат с лекота да сменят настроенията си. Докато Близнаците са доста спокойни личности, истината е, че те могат да бъдат доста променливи в настроението си и често стават от щастливи в тъжни и тъжни в щастливи без привидно никакво предупреждение.

9. Не се влюбват лесно. Тъй като са много независими и критични, Близнаците е малко вероятно да се влюбят насляпо. Всъщност им е много трудно да се влюбят.

10. Имат много високи стандарти. Което обяснява и предишната точка. Зодия Близнаци не са перфекционисти, но знаят какво искат и предпочитат изобщо да не го получат, отколкото да се задоволят с по-малко от това, което искат. Това важи и за отношенията. По-добре сами, отколкото с някой неидеален.

11. Близките им са винаги на първо място. След като се влюбят, има много малко неща, които Близнаците няма да направят или да жертват за партньора си.Същото важи и за приятелството и семейните отношения. Близките им приятели и семейството са изключително важни за тях.

12. Близнаците не понасят скуката, което означава, че винаги търсят нови хобита и занимания, за да поддържат живота си интересен. Това ги прави отлични в управлението на различни дейности наведнъж.

13. Безпокойството им е голям проблем. Поради постоянната им нужда от стимулация и заради това, че са енергични личности, Близнаците са склонни да страдат от разстройства, свързани с тревожност.

14. Близнаците са социални пеперуди, които правят приятелството да изглежда толкова лесно. Тяхната дружелюбна личност ги прави привлекателни за повечето хора.

15. Близнаците са много проницателни и наблюдателни. Мнозина ги смятат за най-наблюдателната зодия.

16. Макар Близнаците да обичат приятелите и семейството си и да са много социални, те не се страхуват да останат сами и обичат да бъдат сами със себе си, когато времето го изисква.

17. Близнаците често са много успешни, особено когато работят в интелектуални области.

18. Зодия Близнаци се смята за най -адаптивния знак, а енергията от съзвездието Близнаци дава на хората, които се идентифицират с този знак, способността да гледат на живота от различни гледни точки.

Advertisement