3 от най-жестоките женски зодии. Не чакайте пощада

3-от-най-жестоките-женски-зодии.-Не-чакайте-пощада.

Това са 3 от най-жестоките женски зодии. Не очаквайте милост от тях, няма смисъл.

3 място – Овен

По принцип в общуването дамите Овен са много весели и приятни хора. Така че на пръв поглед никога няма да кажете, че те са истински тирани.

Те показват истинското си лице, ако изведнъж започнат да възникват трудности. И определено нямате никакъв късмет, ако вие сте причината за тези трудности. Така че бягайте!

В основата си дамите от тази зодия обичат да поемат мъжките функции. Това се отнася както за работата, така и за ежедневните дела. Ето защо жените Овен имат толкова твърд характер. Тези дами никога не се предават, защото винаги са 100% сигурни в своята правота.

Освен това Овните са много сприхави и упорити хора. Те лесно ще се включат в конфликт, само за да докажат своето. Не се изненадвайте, ако жена от този знак внезапно започне да хвърля чинии или да замеря с други предмети ядосалия я. Такава е нейната природа.

2 място – Рак

Кой би си помислил, че симпатичните Раци също могат да пият кръв и да трошат нервите на другите. Да, това са много весели и безгрижни личности. Но…

Раците също са много сприхави. Децата на луната помнят обидата за много дълго време и определено ще запомнят всичко, което нарушителите са им причинили. И няма да е учудващо, ако започнат да правят малки мръсни номера.

1 място – Скорпион

Това са много привлекателни жени и в същото време много опасни. Скорпионът знае много добре знае в кои точки трябва да удари с жилото си, за да причини на нарушителя максимална болка и страдание.

Освен това тези дами са много отмъстителни. Те могат да кроят план за отмъщение в продължение на десетилетия и след това да нанесат съкрушителен удар. А в ежедневието жената Скорпион е най-милият човек, надежден партньор и верен приятел. Такава дама ще направи всичко за щастието на близките си.

Но не дай си Боже да я обидиш или да йз астанеш на пътя. Възмездието за стореното ще е страшно!

Advertisement