Тя е на 60! Красавица от Одеса покорява световни конкурси по красота

Тя-е-на-60!-Красавица-от-Одеса-покорява-световни-конкурси-по-красота

Не е задължително да си звезда от шоубизнеса, за да изглеждаш прекрасно в зряла възраст.

Животът след петдесет едва започва. В това е уверена жителката на Одеса Свелана Гасс. Когато разглежда нейни снимки, човек трудно може да повярва, че тази година жената има 60-годишен юбилей. Трудно би и дал 40. Светлана до ден-днешен не може да осъзнае, че е пенсионерка.

украинка-на-60-години

Секретът на нейната младост е прост. Докато нейните наборки седят пред входа и обсъждат сериалите, Гасс се качва на велосипеда или плува в морето. Освен това украинката се занимава с йога, спортно ходене и пилатес. Тя не яде вредна храна, вечеря само извара.

Светлана се старае да си ляга рано и да става в шест сутринта. Между другото, тя има собствен салон за красота, където прави маникюр на пенсионерки, които нямат възможност сами да си платят.

Но само ако преди две години й бяха казали, че ще стане модел, то Гасс нямаше да им повярва. Точно тогава дъщеря й подала от името на Светлана заявка за участие в конкурса „Мис Баба“, който се провел в България.

Първоначално Гасс отказвала да участва, но дъщерята била настойчива. Светлана пристигнала в България. Украинката не само станала една от участничките в конкурса, но и била призната за най-очарователната баба.

Но Светлана Гасс не смята да спира дотук. Тя вече е подала заявка за други конкурси. Настроила се е на бойна вълна. Ако по-рано се е стеснявала, то сега е изпълнена с решимост да побеждава.

Светлана-Гасс

Представители на американски конкурс за красота видели красивата украинка и я поканили да участва. Гасс спечелила и в Атланта.

Жената казва, че никой не вярва, че скоро ще навърши 60 години и тя самата също. Основното е да обичате себе си и света, споделя гражданката на Одеса.

Advertisement
Фейсбук коментари