Шокиращи предсказания на Ванга, които се сбъднаха пред очите ни

Страшно предсказание на Ванга започна да се сбъдва

На 3 октомври 1911 г. в град Струмица е родена Вангелия Димитрова, по-известна като Ванга. Дарбата на предвидливостта се проявява в нея по време на Втората световна война, когато тя започва да предсказва съдбата и да намира изчезнали хора.

Постепенно името й става нарицателно. Предсказанията на сляпата гадателка, засягащи бъдещето на цели страни или цялото човечество, се разпространяват по света. Разбира се, не всички пророчества са се сбъднали, но много от тях се случиха пред очите ни. Сред тях има събития от планетарен мащаб.

„Страх! страх! Американските братя ще паднат, кълвани от стоманени птици. Вълците ще вият от храста и невинна кръв ще се разлее като река.“

Очевидно това предсказание на баба Ванга се сбъдна на 11 септември 2001 г., когато терористите от Ал Кайда влетяха с отвлечени самолети в кулите на Световния търговски център (наречени кулите близнаци) и сградата на Пентагона.

За вълците, които вият от храста, не е много ясно. Може би тази част е свързана с тогавашния президент на САЩ Джордж Буш: фамилното му име се превежда като „храст“.

„Курск ще се окаже под вода и целият свят ще го оплаква“

Изглеждаше нереално как може град, стоящ насред гори и степи много по-високи от морското равнище, да отиде под водата? Оказа се, че не става въпрос за града, а за атомната подводница Курск, която потъна в Баренцово море през август 2000 г. Ужасната трагедия отне живота на повече от сто души.

„Спасете сърцето на Сибир! Водата ще се излее през ръба, експлозия с безпрецедентна сила … „

Ванга произнася тези думи около 20 години преди аварията в Саяно-Шушенската ВЕЦ през август 2009 г.

В резултат на причинената от човека катастрофа загинаха 75 души, последствията се отразиха на екологичната обстановка във водната зона. Аварията стана една от най-значимите в историята на световната хидроенергетика и най-голямата в Русия.

„Светът ще преживее много катаклизми, силни трусове. Ще се промени самосъзнанието на хората. Тежки времена ще дойдат. Хората ще бъдат разделени по верски признак… „

Сбъдването на пророчеството се случва през целия 21 век. В допълнение към ужасяващите природни бедствия (сетете се за най-мощните земетресения в Хаити и Китай), светът непрекъснато трепери от терористични атаки. Никой не може да се чувства напълно сигурен.

Експлозиите гърмят навсякъде, от горящия Близък изток и Северна Африка до проспериращите страни в Европа и САЩ. Радикалните ислямисти се превърнаха в основна заплаха за човечеството.

Advertisement