„Промених живота си напълно“. Момиче разказва за промените, след като намалила бюста си

20-годишната Джанел Нелсън наскоро отпразнувала намаляването на размера на гърдите си. Мнозина не могат да разберат защо го е направила, но операцията й е дала толкова много облекчение, че тя процедурата нарича „животопроменяща“.

Джанел разкрива, че е била отхвърляна за лечението десет пъти, откакто здравето й е започнало да се влошава, когато е била на 16 години.

Джанел беше с размер 28Н преди операцията, фантастичен номер за много дами. Това обаче довело само до това, че тя страдала от дискомфорт в гърба и „изтощителни“ мигрени.

намален-бюст

„Напрежението от презрамките на сутиена ми беше постоянно невероятно неудобно върху раменете и врата ми“, обясни тя. „За да се отпусна малко, заемах прегърбваща поза.“

Когато навън е много горещо, например през лятото, момичето получавало често обриви заради изпотяването под гърдите. Никой от тях обаче не можел да се сравни с главоболието.

„Чувствах се така, сякаш тялото ми ме лишава от увереността ми и ограничава какво мога и не мога да правя в живота.“

Цели 11 пътипъти й е била отказвана операция заради различни фактори. Нелсън се уморила да чака, от това, че била „твърде млада“ до това, че трябва да чака хормоните й да се балансират.

бюст

Когато й отказвали, винаги й посочвали „ужасни“ причини. „Един лекар дори попитал: „Какво би помислил бъдещият ви съпруг?“, спомня си тя.

За щастие съпругът й Чандлър Нелсън вярвал, че тя не бива да се отказва. Той я подтикнал да продължи да търси лекар, който ще се наеме да извърши операцията. И накрая те го срещнала.

„Това промени живота ми“, казва момичето във видео, усмихвайки се. „Сякаш ми е дадено ново тяло.“

„Вече не съм ограничен в избора си на дрехи и мога да си купя всичко, без дори да го пробвам, тъй като знам, че ще ми стане.“

Тя признава, че е имала силни болки за кратко след операцията, но никога не е съжалявала. И ако някой мисли да направи същото, тя ще им даде тласъка, от който се нуждаят.

@janellynnnelson #breastreduction #beforeandafter #breastreductioncheck #surgery ♬ i got guns in my head – janel nelson

„Никакви белези или дискомфорт никога няма да ме спрат да направя операцията отново, само за да усетя и изпитам облекчението, което имам сега.“

„Заслужаваш да се чувстваш комфортно в тялото си. Заслужаваш да се чувстваш уверен в дрехите, които носиш. Заслужаваш да си щастлив.“

Advertisement
Фейсбук коментари