Приятно ми е! Сияещо бебе се усмихва минути след раждането си

Приятно ми е! Сияещо бебе се усмихва минути след раждането си
Източник: Thaise de Mari/Instagram

Раждането не е лека задача. Може да бъде физически и емоционално изтощително, стресиращо и трудно за родилката. Но когато свърши, единствената останала емоция е радостта.

Въпреки изтощителното раждане, една жена се справила с усмивка на лице. При раждането на дъщеричката си бразилският модел Таизее Де Мари и нейният партньор нямало как да бъдат по-щастливи!

Всъщност, радостта на майката била голяма още преди нейното бебе Кармел да се появи на бял свят чрез секцио. Родителите решили да увековечат щастливия миг с импровизирано селфи. А то се получило просто брилянтно!

усмихнато-бебе

В селфито, направено моменти след като бебето било внимателно извадено от утробата й, се вижда как мама все още лежи на операционната маса, нейният партньор е в хирургическа маска и тога и държи новороденото им бебче до лицето си.

Тайс, която хич не изглежда обезсърчена от операция, се вижда да сияе с красива усмивка към камерата.

И там, точно над майка й, е усмихнатото – да, усмихнато – лице на Кармел, която е на този свят от броени минути.

Някога виждали ли сте бебе, което да изглежда по-впечатлено, че е на белия свят, отколкото малката Кармел?

бебе-усмивка
Източник: Thaise de Mari/Instagram

Бебе Кармел се родило здраво, а нейната огромна усмивка не е била случайност – бързо превъртане през профила на мама Таизев Инстаграм показва няколко снимки на красивото момиченце, усмихнато от ухо до ухо.

Advertisement