Преди 3 години момче удиви света с косата си. Как изглежда днес (снимка)

Преди 3 години момче удиви света с косата си. Как изглежда днес (снимка)

Рядко се срещат новородени с гъста и буйна коса. Малкият Джуниър, роден в Англия, изненадал всички. Момчето е родено с гъста, обемна тъмна коса. Медицинският персонал на родилния дом, близки и приятели били много изненадани.

Мечето

Заради прическата си бебето получило прякора Малката мечка . Челси – това е името на майката на бебето – разкрива с какви проблеми е съпроводена косата на Джуниър. Косата на бебето се оказала толкова твърда и гъста, че можела да се изсуши само със сешоар.

момче-с-буйна-коса

„Не мислех, че Джуниър има такава коса, докато не трябваше да я измия за първи път“, спомня си Челси. Детето спокойно понесло неприятностите свързани с окосмението си.

Мина време, нашият малък герой пораснал и привлякъл вниманието на другите. Те се приближавали до майката и бебето на улицата, възхищавали се на прическата на момчето. Някои дори искали разрешение да докоснат косата на детето. Младши любезно се оставял да бъде докоснат, усмихвайки се от ухо до ухо.

момче

Минали три години. През това време Челси подстригала чаровния си син. Косата загуби особената си привлекателност, но Джуниър си останал същото мило, усмихнато момче.

На снимката се вижда, че косата все още е гъста, макар и много по-къса от преди.

Advertisement
Фейсбук коментари