Лед и огън: жена от Чукотка се омъжила за африканец. Ето как изглежда дъщеря им

Лед и огън: жена от Чукотка се омъжила за африканец. Ето как изглежда дъщеря им

В наше време е трудно някой да се изненада от смесените бракове. Но тази двойка е изключение! Работата е там, че те се намерили, въпреки че живеят на различни краища на земята: тя е в студената Чукотка, а той в гореща Африка.

Двамата се срещнали в Санкт Петербург, където учили заедно. Отначало младите хора дори не общували помежду си, момичето било предимно с приятели, които са нейни сънародници, а мъжът движел с други чуждестранни студенти.

Съдбата ги събрала в студентска дискотека. Била любов от пръв поглед. Започнали да общуват и да прекарват време заедно. Младите хора осъзнали, че имат много общи неща. Скоро двойката се оженила. Най-интересното е, че родителите от двете страни се съгласили на брака им, нито расата, нито цветът на кожата били проблем, важното била любовта.

необичайна-дъщеря

След известно време двойката родила прекрасно момиче. Тя пораснала истинска красавица, защото е наследила само най-доброто от родителите си. Бебето се различава от връстниците си и почти винаги е в центъра на вниманието.

момиче-смесен-брак

Щастливите родители правят всичко, за да бъде дъщеря им щастлива и я отглеждат така, че тя да уважава и двете култури.

семейство-смесен-брак

А и семействата им помага в това, защото успели да установят близки и много топли отношения помежду си. Пожелаваме на това семейство щастието им да бъде безкрайно.

момиче-смесен-брак

Advertisement
Фейсбук коментари