Пребори рака и призна вина за смъртта му. Как живее днес майката на децата на Майкъл Джексън?

Пребори рака и призна вина за смъртта му. Как живее днес майката на децата на Майкъл Джексън?
Болестта сближи Деби Роу и дъщеря й Парис Джексън. Източник: Instagram/Paris Jackson

През 1996 г. светът остана изумен, когато кралят на попа Майкъл Джексън обяви, че се жени за медицинската сестра Деби Роу.

Кралят на попа отчаяно искал да стане баща, а първата му съпруга Лиза Мари Пресли била категорично против да има деца от певеца.

Невероятният им брак удиви всички, а по-късно медиите разкриха неочакваната новина, че Деби носи първото дете на Майкъл.

Но въпреки че бяха женени, новинарските издания по-късно откриха, че двойката е постигнала споразумение Деби да роди децата му, но нищо повече.

След развода им през 1999 г., майката на две деца Деби излезе извън медийното внимание, но преди време отново влезе в заглавията, след като направи шокиращи разкрития относно смъртта на Майкъл.

Ето какво се случи в живота й след трагичната смърт на Майкъл.

Разводът

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Debbie Rowe (@debbierowe_official)


Двойката се разведе през април 2000 г. и Деби даде пълното попечителство на децата на Майкъл Джексън.

Докато беше в съда, Деби заяви, че не е общувала много с децата Майкъл младши или Парис и не иска да бъде част от живота им.

По време на показанията си тя каза: „Направих го, за да стане баща, а не аз да стана майка. Титлата родител се печели. Не съм направила абсолютно нищо, за да спечеля тази титла.“

Изслушвайки нейните признания, адвокатите попитаха Деби дали „някога е обмисляла възможността, ако Майкъл умре, какво ще стане с децата?“

Тя отговори: „Сигурна съм, че той има прекрасен човек, който да се грижи за тях.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Debbie Rowe (@debbierowe_official)

След споразумението им Деби получи 8 милиона долара и къща в Бевърли Хилс, Калифорния.

Въпреки първоначалните си резерви, през 2006 г. майката на две деца кандидатства да получи права да ги посещава от време на време. Майкъл и Деби постигнаха споразумение и Деби по този въпрос.

Когато Майкъл почина през 2009 г., Майкъл младши и Парис заживяха с майка му, която след това получи попечителството, но Деби получи право да посещава децата си.

Битката с рака

Парис Джексън и Деби Роу

През 2016 г. Деби Роу е диагностицирана с рак на гърдата. Но с химиотерапия се възстановява. През цялото това време дъщеря й Парис и помага и двете се сближават.

Деби споделя: „Тя беше с мен през цялото време. Тя беше там. Обади ми се 30 секунди след като разбра“.

Самообвинението

Деби Роу
Източник: Fox

През 2022 г. Деби отново влезе в заглавията на пресата, когато заяви, че смята, че е отчасти виновна за смъртта на Майкъл.

В документален филм на FOX, Деби хвърли светлина върху случилото се с певеца в нощта, когато той почина.

На 25 юни 2009 г. Майкъл почина на 50-годишна възраст от сърдечен арест, предизвикан от лекарства, в дома си в Лос Анджелис.

Говорейки в интервю за документален филм на FOX, Деби казва: „Трябваше да направя нещо, но не го направих. Има много хора, които умряха от зависимости и по някакъв начин аз бях част от това.“

Деби споделя как някога е работила за известния холивудски дерматолог д-р Арнолд Клайн, който е дал на поп краля демерол – пристрастяващ и мощен опиоид.

„Съжалявам за това. Ще съжалявам. И толкова съжалявам, че участвах в това.”

Твърди се, че днес Деби Роу притежава 25 милиона долара.

Според Celebrity Net Worth, част от нейното богатство е натрупано от споразумението от 8 милиона долара, което тя получи през октомври 1999 г., когато се съгласи Майкъл Джексън да има пълно попечителство над трите им деца.

Освен това притежава недвижими имоти.

Advertisement