Полите имат лечебна сила. Ето защо е важно жените да носят поли и рокли

Полите-имат-лечебна-сила.-Ето-защо-е-важно-жените-да-носят-поли-и-рокли

Полата винаги се е смятала за основен атрибут на женствеността. И причината за това е не само в красотата на такива дрехи. Експерти в областта на енергийните практики смятат, че когато една жена облече пола, тя започва да натрупва присъщата за нея енергия на женствеността.

От древни времена жените са се обличали основно в рокли и поли. В по-ранни времена хората по-фино усещали връзката си със силите на природата. И на всички били известно, че жените се различават от мъжете не само по физическите характеристики. Хората от различния пол имат различна енергия.

На мъжете се предписвало да черпят енергия от космоса. А жените взимали енергия главно от земята.

Дизайнът на всяка пола е такъв, че образува конус, разширяващ се надолу. И този модел на полата не е изобретен случайно.

Смятало се, че този конус помага на жената по-добре да абсорбира енергията и силата на земята, да стане плодовита и материално просперираща. Енергията на жената, ако говорим за физическото тяло, се натрупва в един специален орган – матката.

Мъжете по замисъла на природата не са надарени с такъв орган. А в енергиен план, за да може мъжът да получи енергията на земята, той трябва да я вземе от жената.

Когато една жена облече панталон, тя сякаш блокира връзката със земята. Движението на енергията спира, а женският свещен съд под формата на матка остава празен. В резултат на това жената няма какво да сподели с мъжа.

Женската енергия за мъжа е от съществено значение. Тя го прави по-спокоен, уравновесен, стабилен. Ако мъжът има достъп до женска енергия, той винаги ще иска да се занимава със съзидателен труд. Когато мъжът е лишен от женска обич и любов, той става агресивен, груб и жесток.

Облечена в красива пола или рокля, всяка жена може да почувства колко бързо се променят настроението и състоянието й. Огромна и много позната енергия сякаш се пробужда в нея. Естествено погледите на мъжете винаги са насочени точно към жените с поли и рокли.

Жените умишлено изоставят своята женственост, като се обличат в панталони и други мъжки дрехи. За щастие модата от последните години е такава, че дава шанс на жените да се върнат към оригиналното дамско облекло, да се захранят със силата на земята и да дарят любимия си мъж със своята женственост.

Затова точно днес носете дълга пола или рокля и свикнете да се чувствате като истинска жена.

Advertisement
Фейсбук коментари