Не се влюбвайте във Водолей…

Не се влюбвайте във Водолей...

Не се влюбвайте във Водолей, защото те не са като никой друг. Някои ги смятат за странни, но те просто живеят според своя ритъм. Те са тези, които ще ви научат, че няма нищо лошо в това да си различен.

На тях не им пука, че хората ги гледат, те просто гледат да се забавляват, да се смеят и да се наслаждават на живота. 

Не се влюбвайте във Водолей, докато не сте готови да се срещате с някого, който мъничко в себе си е още дете. Някой, който не е забравил кое е наистина важното в живота.

Те са тези, които ще ви карат да избухвате в смях в моменти, в които е обществено прието да се пази тишина. Те са тези, които ще ви научат какво значи да живеете в техния свят.

Не се влюбвайте във Водолей, ако не искате да бъдете с някой необикновен. Някой, който няма план и е добре с това. Те винаги следват сърцето си, дори когато това изглежда лоша идея.

Те са истински инати и ако нещо им дойде наум, после не го променят.

Не се влюбвайте във Водолей, освен ако не можете да им дадете нужната независимост и свобода. Те са от този тип хора, които се нуждаят от дълга каишка. Но може да им се доверите, че винаги ще се върнат.

Те не обичат конфронтациите, така че вместо да говорят за проблема, те могат да станат мълчаливи или дистанцирани. Трябва да бъдете човек, който да се научи да разчита поведението им.

Не се влюбвайте във Водолей, освен ако не сте дебелокожи. Те са много саркастични. Често го използват като защитен механизъм, но това са си те.

Не се влюбвайте във Водолей, защото те виждат света по-различно от другите. Това, което виждате като недостатък, те виждат като нещо красиво.

Това, което виждате като грешки, те виждат като възможности да се поучат. За тях чашата винаги е наполовина пълна и ще ви помогнат и вие да гледате на нещата по този начин.

Не се влюбвайте във Водолей, докато не сте готови за най-голямото приключение в живота си.

Източник: webmiastoto.com

Advertisement