Сашка Васева се завърна и просълзи България: „Пожелавам си да прогледна и здраве“

Сашка Васева се завърна и просълзи България:
Източник: БТВ

След като дълго не се бе явявала на сцена, заради тежко заболяване и дълго лечение в Германия, Сашка Васева се върна на юбилейното 30-то издание на „Пирин фолк“ и буквално просълзи публиката.

Легендарната певица изпълни своята авторска песен „Зелените очи“, която е представила на фестивала и през 1997 година. Именно от „Пирин фолк“ започва дългогодишната кариера на Сашка. По време на изпълнението й, което бе безспорната изненада на вечерта, публиката стана на крака и дълго я аплодира.

В прочувствено интервю по Btv Сашка Васева призна пред Петя Дикова, че последните години са били най-трудните в живота й. През 2009 година се появяват проблеми с дясното й око и оттогава певицата се бори за зрението си. „Имаше моменти, в които виждах, че не се подобрява зрението ми и това ме отчайва“.

„Пожелавам си единствено да прогледна и здраве. Дните ми минават тъжно“, призна изпълнителката и добави, че усеща любовта на публиката, която й дава сила. Лекарите дават надежа, че зрението й ще се подобри.

През миналата година пък бе диагностицирана с тумор в мозъка и тогава започна най-голямата битка в живота си.

Сашка сърдечно благодари на съпруга си, като заяви, че има най-прекрасния мъж на света, който е направил всичко, за да спаси живота й. С огорчение обаче призна, че по време на тежкия й период нито един неин колега не е останал с нея. „Всички си правеха пиар и реклама, че ще ми помагат и в края на краищата никой не ми помогна“.

„Искам да пея, за мен сцената е всичко. Там се чувствам в най-свои води“, добави певицата.

Пожелаваме на тази смела жена здраве и късмет.

Advertisement