Наричали я грозна и уродлива, а днес тя е красавица номер 1 на Англия

Наричали я грозна и уродлива, а днес тя е красавица номер 1 на Англия

Съучениците й със сигурност сега си хапят пръстите от яд.

Гледайки Джесика Гейгън, никой не би помислил, че външният й вид някога е бил причина за подигравки. Червенокосата красавица с лъчезарна усмивка и сини очи днес може да очарова всеки от пръв поглед. Но невинаги е било така.

Детството на момичето трудно може а се нарече безгрижно, тъй като съучениците й често се подигравалия на нейния нелеп външен вид. Тя имала къса коса, брекети, очила и също така била с наднормено тегло. Всички тези характеристики направили момичето обект на подигравки.

Това отношение на връстниците обаче само направило Джесика по-силна. 

След като завършила училище, британката с непретенциозен външен вид и много комплекси се превърнала в истински топ модел.

Тя си пуснала дълга коса, коригирала захапката си и сега дори спортистите завиждат на нейната фигура. Такъв ярък и привлекателен външен вид беше оценен и на местния конкурс за красота.

Миналата година Гейгън получи титлата „Мис Англия“, като по този начин отговори на всички злобни критици, които сега определено искат да си върнат думите назад.

Тормозът

Интересното е, че тя е първата червенокоса, получила титлата.

Като тийнейджърка Джесика Гейгън е била удряна, заплювана и дори изгаряна заради червените си кичури от жестоки съученици. Тя също така била подлагана на обиди, хвърляли разни неща по главата й и била принудена да яде училищната си вечеря в тоалетните в опит да избяга от насилието.

Днес 27-годишната студентка по аерокосмическо инженерство е най-красивата дама в Англия.

Мисията й

Джесика се разплака от радост, когато беше обявена за победителка, като каза, че „би използвала платформата Мис Англия, за да се застъпи за деца, които са били тормозени в училище заради цвета на косата си“.

Джесика участва месеци наред в благотворителни събития, като събра повече от £6500 за благотворителност.

Освен това красавицата се надява да вдъхнови следващото поколение жени пилоти и инженери.

Advertisement