Хъскито било пред умиране, когато го открили в двора. Вижте как се преобразило (видео)

Хъскито било пред умиране, когато го открили в двора. Вижте как се преобразило (видео)
Източник: The Dodo

Бездомно сибирско хъски изпаднало в безсъзнание в чужд двор. Кучето било пред последно издихание, а това, което се случило след това, е истинско чудо!

Кучето сякаш знаело, че това е последният му шанс.

След като собствениците на къщата забелязали кучето, те се обърнали за помощ към Лора от приюта This Is Houston. Пристигайки на мястото, жената намерила полуживо хъски, покрито с краста.

Момичето веднага се впечатлило от трудната ситуация на кучето и му дала име  – Джейк. Ясно било, че кучето все още е готово да се бори за живота си.

Наложило се обаче Лора сама да занесе кучето до колата, за да го закара до ветеринаря. Така започнал най-дългият час в живота на Лора и Джейк.

Бедното животно било в толкова лошо състояние, че не можело да отвори очи цяла седмица. Но когато го направило, яркосините му очи блестяли от благодарност!

Партньорът на Лора, Том, поел рехабилитацията на Джейк, за да се увери, че той спазва строг хранителен режим и набира сила. Кучето било в чудесно настроение и било толкова щастливо, че е живо, че бързо напреднало във възстановяването си.

Скоро Джейк се преместил в семейството. В началото той бил много скромен, но след две седмици започнал да се радва на новия си дом и купа играчки и сега е трудно да го спрете!

Той се превърнал в безгрижно куче и е много приятелски настроен към хора и животни.

Вижте преобразяването на хъскито:

Advertisement