На 31 август ще грее рядка Синя луна. Какво да направим, за да отключим изобилие

Синя Луна

Вселената е пълна с изненади и подаръци!

В последния ден от отиващото си лято ще се случи уникална Суперлуна. Вселената и природата са ни приготвили много изненади и подаръци!

Точно на 31 август, в навечерието на прехода към есента, ни се дава възможност да посрещнем новия сезон съзнателно, красиво, енергично и вълшебно.

По време на Суперлуна Луната се приближава особено близо до Земята. Второто пълнолуние в един месец се нарича Синя луна. Това ще се случи пак следващия август, а после едва три години по-късно.

Не забравяйте, че влиянието на Пълнолунието започва три дни преди пика и продължава три дни след това.

Тоест вече е много важно да проследите емоциите си, да се справите с истинските желания, да подредите нещата вкъщи, мислите си и хората около вас.

Енергията ще е голяма! Ето защо мнозина ще искат да я изразходват някъде. Най-лесното нещо е да заформите конфликт и да говорите лоши неща. Това е неекологичен и разрушителен начин за взаимодействие със собствената ви енергия.

В никакъв случай не го правим.  По-добре е да се ограничите в общуването, където очевидно има изблици от страст.

Не вземайте прибързани решения: нови проекти, раздяла или обратното – начало на на връзка – не докосваме всичко това през този период.

Уединението и подготовката за времето на щастливи промени, които ще започнат през есента, е основната ви задача сега.

Изградете обективен и адекватен диалог с вътрешното си Аз, проследете емоциите и честно анализирайте защо едно или друго нещо се пробужда във вас сега.

Не търсете отправна точка в други хора и събития, а в себе си. Защо това се случва с вас? Защо реагирате по този начин? Защо живеете по този начин в този момент от живота си?

Това пълнолуние е портал. Сега трябва да подходите сериозно как ще започнете новия период от живота си. 

Освободете истинските си желания и намерения, спрете да мислите за лошото и да си измисляте пречки. Отървете се от ненужната плява и всичко, което ви дърпа надолу.

Фиксирайте в мислите си върху това, че всичко не е напразно и че ще получите точно това, което имате като настройка, енергия и желание.

Настройте се да ЖИВЕЕТЕ с осъзнаването, че сте тук с причина. Живейте от изобилието на вътрешното усещане и мощното усещане, че много важни моменти от живота ви се случват точно сега. Живейте от изобилието на естествената си искреност.

През този период може да се появят скрити таланти или да се появи желание да се занимавате с нещо, което е изоставено дълго време. Слушайте внимателно поривите на вътрешното аз.

Този период е особено добър само за тези, които влагат душата, сърцето, любовта си в работата си и я споделят. Креативни хора – творете с пълна сила!

Основният инструмент в предстоящото събитие е анализ на миналото, истинските желания, собствените умения, нужди и чувства.

Проследете и отговорете на въпроса къде влагате най-много енергия, къде отива тя? И в същото време помислете в ккоя област не ви достига енергия и защо…

Не засенчвайте творческите импулси, които ще дойдат в периода на Супер Луната. Това не е просто желание за рисуване или промяна на вида дейност. Това са знаци и импулси за ярки и силни промени.

Не забравяйте да визуализирате вашите желания, в цветове и ясно представящи резултата, от който се нуждаем.

Посветете 30 август на себе си: спомнете най-хубавите и най-ярките моменти от лятото, благодарете за всичко, което ви се случи и се случва в момента, включете вътрешната си светлина и мека усмивка, настройте се на най-доброто, най-щастливото и най-вълшебното настроение!

Advertisement