Грозен скандал в „Ергенът, всички скочиха на една от участничките и я обявиха за „вещица“

Грозен скандал и обиди в

Най-големият скандал в сезон 3 на „Ергенът“ вече е факт. Страстите в имението се нагорещиха и зрителите станаха свидетели на много грозни сцени.

В центъра на раздора бе детският психолог Христиана, която се обяви за „Кюстендилската Мадона“, и юристката от Бургас Силви. 

Силви бе обект на ожесточени атаки по време на коктейла, като чу по свой адрес, че е „вещица“ и че се храни като Маугли само с ръце и без прибори.

Буйната Христиана, която продължава да учудва зрителите с това, че е психолог, първо помоли Силви да се премести от тяхното сепаре, защото носи негативна енергия, но последната не се съгласи.

„Вуду кукла ли си ми направила? Край, на мене ми е лошо, викайте екип“ извика на шега колоритната Христиана. 

Тя също така поиска от продукцията да й донесат светена вода и тамян, за да окадят къщата заради въздействието на Силви.

„От теб не може да се види нищо друго, освен простотии и обиди“, заяви на свой ред Силви на Христиана.

Впоследствие скандаът се премести в къщата, където Христиана и част от другите момичета вкупом нападнаха Силви, като й заявиха, че никой не я харесва и излъчва лоша енергия. Редом до Христиана, във вербалните атаки много дейна бе и стюардесата Йоана.

Силви бе нападана и на чисто битова основа, а именно, че не си мие чиниите.

Силви бе нападната от почти всички в имението.

Ситуацията много напомни на първия сезон, която голяма част от участничките се обединиха в атаките си срещу Алекс Гърдева. 

Все пак някои от дамите в имението,  като управителката на заведение Магдалена Томова например, заявиха пред камерите, че не са съгласни всички да нападат един човек.

След „Церемонията на розата“ пък отпадна психолога от Плевен Ивелина, която бе доста незабележима в епизодите досега.

Advertisement