Тя веднага разбрала, че мъжът й изневерява, щом видяла родилното петно на бебето

Тя веднага разбрала, че мъжът й изневерява, щом видяла родилното петно на бебето
Източник: Tik Tok

Майка, която била сигурна във верността на съпруга си била изненадана да установи, че съпругът й й изневерява. А за любовница мъжът избрал близка приятелка на семейството. Родилен белег, който бил наследен от един от синовете на двойката, помогнал за решаването на загадката.

Хейли споделила шокираща си история в Tik Tok. Тя била помолена от своя бременна приятелка да присъства на раждането и с радост приела поканата.

Но изпаднала в шок, тъй като няколко дни по-късно, когато помагала при преобличането на бебето, открила две наследствени родилни петна – точно каквито има и синът й, и които нямало как да не са наследени от съпруга й.

Хейли веднага разпитала приятелката си и тя си признала, че бебето наистина принадлежи на вече бившия й съпруг.

В TikTok Хейли каза: „Когато раждаше, тя ми се обади и аз я закарах до болницата. Бях с нея, когато тя получи епидурална упойка и носех гривната на татко и помогнах при първото къпане на бебето.

„Беше красиво преживяване, нали? Никога няма да го забравя. Просто бях щастлива да бъда част от него.“

изневяра

„За съжаление три дни по-късно видях наследствения родилен белег, с който съм много запозната, защото най-големият ми син го има“.

Тя казва, че е забелязала това, което нарича „боулинг издутини“ на врата на момиченцето, докато сменялА пелената й.

„Няколко от другите му деца също го имат, така че тогава знаех точно, че бебето е на съпруга ми.“

Приятелката веднага признала, че има връзка със съпруга й. Самият съпруг обаче не бързал да признае вината и го направил едва шест месеца по-късно. Семейният живот приключил с развод.

Advertisement