Котките имат една специална дарба: да усещат лошите хора

Котките имат една специална дарба: да усещат лошите хора
Изображение от Christel SAGNIEZ from Pixabay

Да обърнем внимание на нещо, което много интересува хората – как котките усещат лошите хора и усещат ли ги изобщо?

За начало хайде да уточним въпроса: а кой е лош човек? Този, който постоянно или често прави отрицателни постъпки, който е в кофти настроение или е зареден негативно, който не обича животните или този, който не обича именно котките?

А може би онзи, който е болен и го крие…

Кой е той? Този лош човек, когото котките трябва да усетят.

Първо, котките не са телепати, не могат да четат мисли, те усещат само положителната и отрицателната енергия като другите животни. Но при котките това чувство на възприятие на енергията е особено развито.

Затова не е важно по коя от горепосочените причини човек може да бъде зареден с отрицателна енергия – факт е, че котката реагира на присъствието на негатив и се проявява в агресивно поведение на животното.

Ако приемем за аксиома, че човек с отрицателно заредена енергия е и лош човек – тогава да, котките усещат лошите хора.

Но има още един момент в специалната чувствителност на котките. За никого не е тайна, че животното винаги усеща, че стопанинът е болен и се старае да лекува болното му място, като въплъщава своето чудодейно действие и след този сеанс човек се чувства значително по-добре.

Но котката чувства не само болния стопанин, а и всеки друг човек също, все пак болестта е отрицателна енергия.

Обърнете внимание – ако самият човек не е с негативен заряд, но е болен, котката ще се опита да лекува болното място дори на чуждия!

Но котките, явявайки се енергиен пакет, са способни да заменят отрицателната енергия със своя положителен заряд.

Котките реагират особено остро на онези хора, които са прекалено голям преносител на отрицателна енергия: защото с такова количество просто не могат да се справят.

Болестта е придобита негативна енергия, временна. А при лошо настроение, омраза към животните, постоянна неприязън към околните, това е отрицателна енергия, която котките не само усещат, но и реагират агресивно на нея.

Следователно, човек, който е постоянен преносител на негатив, за котките се явява лош човек.

Advertisement