Момиче искало да си направи красиви вежди, но нещата се объркали сериозно

Момиче искало да си направи красиви вежди, но нещата се объркали сериозно

Външният вид е много важен за всяко момиче. Но понякога нещата отиват твърде далеч в желанието си да станат още по-добри.

Точно това се случило с 19-годишната Поли от Великобритания. Тя искала да се сдобие с модерни вежди и отишла в салон за красота, но боядисването им не минало толкова добре, колкото се очаквало.

Поли Смит не харесвала веждите си, затова си записала час в салон за красота, за да подобри формата им и да ги боядиса в по-наситен цвят. В резултат на това вместо желаните красиви вежди момичето получило този резултат:

вежди-боядисване

Снимката е направена на следващия ден след боядисването. Поли казва, че на сутринта очите й просто не са се отворили. И всичко това поради алергична реакция към боята, използвана от служителките в салона.

вежди-алергична-реакция

Тази боя, както се предполага, била върху веждите на момичето в продължение на 10 минути.

Наложило се Поли да приема коктейли от антибиотици, специални лекарства и хормони, за да се отърве от тази ужасна алергия и последствията от нея.

Момичето признава, че веждите й вече са започнали да падат. И това е далеч от резултата, на който тя се надявала.

алергична-реакция

Салонът, в който Поли си направила корекцията, й възстановил цялата сума на процедурата и плати; цената на лечението.

Британката съветва всички момичета да се замислят добре, преди да се решат на козметични процедури, а преди това задължително да си направят алергичен тест.

вежди

Според лекарите по лицето на Поли може да останат трайни белези.

Advertisement
Фейсбук коментари