Майката е славянска красавица, а бащата е японец. Ето как изглежда дъщеричката им:

Майката е славянска красавица, а бащата е японец. Ето как изглежда дъщеричката им:

Тя била на 17, а той на 26, когато се запознали. Тя заминала за Япония, за да научи езика, и в крайна сметка си намерила съпруг. Разказваме как рускиня от Зеленоград влюбила в японец и как изглежда дъщеря им.

Срещнах съпруга си чрез приятелка

Мария живеела в руския град Зеленоград. Брат й тренирал  айкидо и често казвал имената на техниките на японски. Така 12-годишното момиче се заинтересувало от този език и започнало да го учи. Тя издържа теста за владеене на японски език и влязла  в училище за чужденци.

Пет години по-късно Мария заминава за Япония по програма. Прекарала един месец в тази страна и след това срещнала бъдещия си съпруг.

рускиня-и-японец

Мария учела всеки ден от 8 до 12:30 часа, а през уикендите ходела на екскурзии. Един ден тя отишла на плажа със своите съученици и се срещнали с група момчета. Тя не си харесала никой, но приятелката й започнала да общува с един от японците на име Такаши.

„Истината е, че тя си беше забравила телефона и те решиха да обменят контакти чрез мен. Той започна да пише и на мен и пишеше през цялата година всеки ден, когато се върнах в Русия. В крайна сметка станахме приятели.“

Следващото лято Мария отново отишла в Япония за месец. Този път Такаши не пропуснал нито ден и всеки ден се срещаше с момичето. Той я представил на семейството си и й предложил брак.

Мария не бързаше да отговори, защото искала да завърши колеж в Русия, тогава момичето било на 18 години. Но родителите подкрепили дъщеря си и нямли против тя да напусне училище и да се премести при съпруга си.

Направили две сватби

японска-сватба

Маша дълго свиквала с реда в японската къща. Тя вършела домакинската работа и готвела за цялото семейство. Трябвало  да търпи критики по свой адрес и често се разстройвала.

„Стана ми много трудно да угодя на всички и да готвя, но издържах, защото ако се ожениш в Япония, тогава се жениш за цялото семейство.

По-късно Маша забременя и се оженили. Церемонията се провела в два стила: европейски и традиционен японски. На традиционната сватба двойката била облечена в кимоно.

Днес имат дъщеричка

момиченце

Днес Мария и Такаши живеят в Япония в отделна къща. Мъжът гради кариера и работи в голяма компания, а жената върши домакинска работа. Двойката има тригодишна дъщеря, която много прилича на баща си.

японец-и-европейка

Advertisement