„Най-грозната жена в света“ помага на хората да добият увереност

Най-грозната-жена-в-света-помага-на-хората-да-добият-увереност

Само си представете какво би било да живеете в такова тяло. Но тя не се отчайва, вместо това Лизи Веласкес иска да помага на другите.

Новороденото бебе Лизи тежало около 1 кг. Лекарите смятали, че тя няма да може да ходи или да говори. Нейната болест дори няма име. Невъзможно е да  бъде излекувана.

Заради този синдром момичето не може да наддаде на тегло: в тялото й няма капка мазнини, колкото и да яде, теглото на момичето остава непроменено – 30 кг. В допълнение, това заболяване води до преждевременно стареене, което направила Лизи сляпа с едното око.

Лизи-Веласкес

Момичето признава, че като дете всяка вечер се е молило на Бог да я направи нормална. Тя често била депресирана и ядосана. Ужасно е да си помислиш колко унижения е трябвало да понесе през ученическите си години.

Последната капка за Лизи била титлата „най-грозната жена в света“, която й била  дадена от интернет потребителите. Момичето дори било посъветвано да вземе пистолет и да се застреля, като по този начин направи услуга на всички наоколо.

Но тя не го направила. Момичето влязло в университет и започнало да се бори с унижаването на хора, които са различни от мнозинството. Нейното ораторско изкуство впечатлило милиони хора. На сцената Лизи се показала като иронично, открито и весело момиче. Подобен успех била приятна изненада за нея.

най-грозната-жена-в-света

Със своите речи, видеоклипове и книги Лизи Веласкес се стреми да вдъхнови възможно най-много хора. Тя подкрепя учениците и несигурните жени. Както отбелязва Лизи, хората публикуват само най-добрите моменти от живота си и най-добрите снимки в социалните мрежи.

Но освен големият брой харесвания, най-важното е да се погледнете в огледалото, да видите истинската картина без фотошоп и филтри и в същото време да сте щастливи и доволни от себе си.

Advertisement